Η κοπριά το προστατεύει από το να θερμαίνεται.

Η κοπριά αγελάδων εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως (φθηνή) μόνωση στην Ινδία.

Κάλυψε την Corolla με κοπριά αγελάδας

3.557 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2019)

Η ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης Toyota Corolla στην Ινδία κάλυψε το αυτοκίνητό της με κοπριά αγελάδας! Αυτός είναι ο λόγος.

Μπορεί η Toyota να έχει παρουσιάσει τη νέα Corolla ωστόσο τις τελευταίες ημέρες το μοντέλο που έχει συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας είναι μία Corolla προηγούμενης γενιάς. Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι γιατί το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου είναι καλυμμένο από ένα στρώμα κοπριάς αγελάδων!
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το αυτοκίνητο έχει έδρα στην Ινδία, ωστόσο υπάρχει διχογνωμία για την πόλη στην οποία βρίσκεται με το Αχμενταμπάντ και τη Βομβάη να είναι οι δύο υποψήφιες. Βέβαια αυτό είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει, καθώς το πρώτο και βασικό είναι για ποιο λόγο οι ακαθαρσίες αγελάδων έχουν καταλάβει το αμάξωμα της Corolla.
 
Όπως αναφέρει μια ανάρτηση στο Facebook, το αυτοκίνητο ανήκει στην κυρία Sejal Shah και ο λόγος για το οποίο το αμάξωμα έλαβε… «φινίρισμα» από αγελαδινή κοπριά είναι πως το προστατεύει από το να θερμαίνεται, ακόμα και αν η εξωτερική θερμοκρασία βρίσκεται στους 45 βαθμούς κελσίου!
 
Μάλιστα για να επαληθευτεί η αυθεντικότητα της είδησης αξίζει να σημειωθεί πως η κοπριά αγελάδων εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως (φθηνή) μόνωση στην Ινδία και σε άλλες χώρες. Μάλιστα λέγεται πως μόλις στεγνώσει δεν μυρίζει, οπότε πέραν του αισθητικού αλλά του μεγαλύτερου κινδύνου για την εξάπλωση πυρκαγιάς που ευνοείται από την αποξηραμένη κοπριά, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα!!!
 
Δεν ξέρουμε αν και άλλοι Ινδοί κάνουν το ίδια στα αυτοκίνητά τους, αλλά αλήθεια είναι πως η δουλειά φαίνεται προσεγμένη.

Toyota
moto