Όλο και πιο συχνά, παρατηρείται πια το «φαινόμενο» των ειδικών «πακέτων» για το service, οι προσφορές στα ανταλλακτικά, οι δωρεάν έλεγχοι, η διαφανής τιμολογιακή πολιτική, καθώς και οι έξτρα υπηρεσίες after sales.

Κάντε service σήμερα με το «βλέμμα» στο αύριο

8.267 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/9/2016

Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, μπορεί να σας βγάλει διπλά κερδισμένο σε βάθος χρόνου, εξαιτίας της ποιότητας του service, αλλά και της μεγιστοποίησης μιας ενδεχόμενης τιμής μεταπώλησης.

 
Τα δεδομένα στην εγχώρια αγορά των υπηρεσιών after sales, έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, αφού η οικονομική κρίση διαμόρφωσε εκ νέου τόσο τις ανάγκες των καταναλωτών, όσο και τις παροχές των συνεργείων. Με τον οικογενειακό προϋπολογισμό να μειώνεται περισσότερο από ποτέ, ακόμη και τα έξοδα για τα καύσιμα του αυτοκινήτου, μοιάζουν συχνά «δυσθεώρητα».
Πόσω μάλλον, ο τομέας των υπηρεσιών after sales, όπου άπαντες επιθυμούν να περιορίσουν τα κόστη, αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν και τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου τους, διατηρώντας το, πλέον, για περισσότερα από 5 χρόνια, τα οποία παλαιότερα θεωρούντο το -μέσο- όριο για την πλειοψηφία των οδηγών. Αυτό φυσικά το γνωρίζουν και οι ίδιες οι αντιπροσωπείες, για αυτό και παρατηρείται πια όλο και πιο συχνά, το φαινόμενο των ειδικών «πακέτων» για το service, οι προσφορές στα ανταλλακτικά, οι δωρεάν έλεγχοι, η διαφανής τιμολογιακή πολιτική, καθώς και οι έξτρα υπηρεσίες after sales, που φιλοδοξούν να δελεάσουν τους οδηγούς και να τους κρατήσουν κοντά τους, για όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου τους, παρέχοντάς τους, ακόμα μεγαλύτερη εξυπηρέτηση.