Οι άνθρωποι του σχεδιαστικού οίκου Evren Milano μας παρουσιάζουν ψηφιακά το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η McLaren ΒΡ23.

Κάπως έτσι θα είναι η McLaren ΒΡ23;

2.152 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2017)

Η «αφρόκρεμα» της αυτοκίνησης αναμένει το νέο hypercar της McLaren, αυτό που επί της παρούσης δοκιμάζεται με το κωδικό όνομα BP23. Για πρώτη φορά, χάρη σε ανεξάρτητους σχεδιαστές, μπορούμε να δούμε ψηφιακά πώς θα μπορούσε να μοιάζει ο πνευματικός απόγονος της McLaren F1…

Η McLaren μας έδειξε πρόσφατα το καμουφλαρισμένο «μουλάρι» του επερχόμενου hypercar της, που έχει το κωδικό όνομα BP23. Αυτές τις εικόνες πήραν στα χέρια τους οι άνθρωποι του σχεδιαστικού οίκου Evren Milano και μας παρουσιάζουν ψηφιακά το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το επερχόμενο μοντέλο.
 
Η ψηφιακή εικόνα φυσικά στηρίζεται στην McLaren 720S, στην οποία έχει τοποθετηθεί μια εισαγωγή οροφής. Τα υπόλοιπα είναι μάλλον λεπτομέρειες και έχουν να κάνουν με το μεγαλύτερο εμπρόσθιο splitter, αλλά και τις ευρύτερες πλευρικές ποδιές.
   
Υπενθυμίζουμε πως η BP23 θα αποτελέσει μέλος της οικογένειας Ultimate Series της McLaren και θα λειτουργήσει ως η αντικαταστάτρια της McLaren P1. Όπως και η θρυλική McLaren F1 θα είναι τριθέσια, με τον οδηγό να κάθεται στο κέντρο του οχήματος.
 
Ανεπιβεβαίωτες είναι και οι πληροφορίες για τις επιδόσεις της BP23, η οποία αναμένεται να έχει ένα υβριδικό σύστημα, που θα έχει ως βάση έναν 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα. Λέγεται πως θα έχει ισχύ άνω των 1.000 ίππων και πως θα μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες έως και τα 386 χλμ./ώρα. Η παραγωγή της θα περιοριστεί στα 106 αντίτυπα (όσα και αυτά της F1), καθένα από τα οποία θα κοστίζει πάνω από 2 εκ. ευρώ.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto