Καρέ-καρέ καταδίωξη διακινητή από την ΕΛ.ΑΣ (+vid)

3.812 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2020)

Ο οδηγός δεν υπάκουσε στα σήματα περιπολικού και προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα 200 χλμ./ώρα και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!


Σκηνές από ταινία διαδραματίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα έξω από την Θεσσαλονίκη μεταξύ των αστυνομικών και ενός οχήματος στο οποίο επέβαιναν 8 άτομα.

Όλα άρχισαν όταν ο οδηγός του Ι.Χ αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα που του έγινε από περιπολικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς και ανέπτυξε ταχύτητα κατευθυνόμενο προς το χωρίο Άγιος Αθανάσιος. Αμέσως κινήθηκαν προς το σημείο άνδρες της Αμεσης Δράσης, των Τμημάτων Τάξης της περιοχής, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και της Τροχαίας.

Λόγω της ισχυρής παρουσίας των αστυνομικών, ο οδηγός του Ι.Χ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βεροίας με μέτωπο προς Θεσσαλονίκη και έπειτα με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπήκε στην Νέα Μεσημβρία και προσπάθησε να διαφύγει μέσω αγροτικών δρόμων. Τα περιπολικά απέκοψαν κάθε πιθανή οδό διαφυγής και το όχημα ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξι επιβαίνοντες οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Πηγή: thestival.gr

Δείτε το video.
 

Toyota
moto