Η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Kαρέ-καρέ το ατύχημα του Tζορτζ Κλούνεϊ

6.068 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2018)

Στην δημοσιότητα ήρθε το video από το σφοδρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ. Δείτε τι έγινε.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το video από το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο πασίγνωστος ηθοποιός του Xoλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ στην Σαρδηνία.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, μια Μercedes σταμάτησε μέσα στην μέση την αντίθετης λωρίδας θέλοντας να στρίψει αριστερά, χωρίς ωστόσο να δει τα δύο σκούτερ που ερχόντουσαν με ταχύτητα από την αντίθετη κατεύθυνση. Το πρώτο σκούτερ κατάφερε να αποφύγει την Μercedes, ωστόσο το δεύτερο το οποίο οδηγούσε ο διάσημος ηθοποιός δεν κατάφερε να γλυτώσει.
 
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, όμως το κράνος φαίνεται πως έσωσε την ζωή του Κλούνεϊ. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξιτήριο μετά από λίγες ώρες, αφού μετά τις εξετάσεις φάνηκε πως δεν είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Πληροφορίες να αναφέρουν ότι χτύπησε στη λεκάνη, το γοφό και το γόνατό του με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι θα χρειαστεί 20 ημέρες για να αναρρώσει πλήρως.
 

Toyota
moto