Ο διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, Herbert Diess.

«Καρφί» του επικεφαλής του VW Group στην Tesla

2.960 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2021)

Ο διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, Herbert Diess, δημιούργησε προφίλ στο Twitter και το πρώτο του tweet ήταν ένα «χτύπημα» προς την Tesla και τον ιδρυτή της, Elon Musk με θέμα τι άλλο, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!


Πολύ δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του διευθύνοντα συμβούλου του Volkswagen Group, Herbert Diess στο Twitter. Ο επικεφαλής του γερμανικού κολοσσού με το που δημιούργησε το δικό του προφίλ έσπευσε να κάνει γνωστή την παρουσία του στο συγκεκριμένο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πετώντας το πρώτο «καρφί» προς τη μεριά του Elon Musk, ο οποίος χρησιμοποιεί αρκετά τη συγκεκριμένη πλατφόρμα για θέματα που άπτονται της Τesla.
 
«Γεια σου Twitter. Είμαι εδώ για να κάνω αντίκτυπο μαζί με το VW Group, ειδικά σε θέματα πολιτικής της εταιρείας. Και φυσικά να πάρω κάποιο από το μερίδιο αγοράς σου Elon Musk, καθώς τα δικά μας ID.3 και e-tron έχουν κερδίσει τις πρώτες αγορές στην Ευρώπη. Ανυπομονούμε για παραγωγικές συζητήσεις!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Diess στο tweet που έκανε, έχοντας μάλιστα tagάρει τον Elon Musk.
 
Οι περισσότεροι διευθύνοντες σύμβουλοι της αυτοκινητοβιομηχανίας και άλλων μεγάλων εταιρειών χρησιμοποιούν το Twitter με ενημερωτικό τρόπο, συνήθως ως τρόπο ανακοίνωσης νέων προϊόντων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο κοινό. Ο Diess, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να έχει υιοθετήσει την προσέγγιση του Elon Musk στο ντεμπούτο του στο Twitter και αποφάσισε να μιλήσει για τον εαυτό του εκτός από την εταιρεία.
 
Φυσικά και το tweet είναι ξεκάθαρο πως πρωτίστως αποτελεί «χτύπημα» προς την πλευρά της αμερικανικής Tesla και του Elon Musk που κάνει ολοένα και περισσότερα σχέδια ανάπτυξης στην «Γηραιά Ήπειρο». Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του Musk, στον «πόλεμο» που του κήρυξε ο Herbert Diess.   

Δείτε το tweet

Toyota
moto