Ένα καροτσάκι σούπερ μάρκετ το οποίο έχει τη δυνατότητα να φρενάρει μόνο του κατασκεύασε και παρουσίασε η Ford.

Καροτσάκι της Ford φρενάρει μόνο του (+vid)

2.036 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2019)

Ένα καροτσάκι σούπερ μάρκετ το οποίο έχει τη δυνατότητα να φρενάρει μόνο του κατασκεύασε και παρουσίασε η Ford.

Κάτι παραπάνω από σίγουρη είναι η θέαση ενός παιδιού να παίζει στο σουπερ μάρκετ με το καροτσάκι, το οποίο χρησιμοποιεί ως αγωνιστικό αυτοκίνητο τρέχοντας μαζί του στους διαδρόμους. Βεβαίως πολλές είναι οι φορές που το παιχνίδι αυτό ακολουθείτε από μικροατυχήματα με «θύματα» ανθρώπους ή προϊόντα από τα ράφια του καταστήματος.
 
Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα θέλει να δώσει η Ford. Η μάρκα εξέλιξε και παρουσίασε το δικό της καροτσάκι σουπε ρμάρκετ, το οποίο μέσω της τεχνολογίας Pre-Collision Assist που διαθέτουν τα κανονικά της μοντέλα, έχει τη δυνατότητα να φρενάρει αυτόματα, αποφεύγοντας τις συγκρούσεις.
 
Η τεχνολογία Pre-Collision Assist χρησιμοποιεί κάμερα και ραντάρ που ανιχνεύουν για προπορευόμενα οχήματα, πεζούς και ποδηλάτες και σε περίπτωση που δεν αντιδράσει ο οδηγός επεμβαίνει και φρενάρει τα αυτοκίνητα για να αποφευχθεί το ατύχημα. Αυτή ακριβώς θα είναι και η φιλοσοφία της Ford αναφορικά με το νέο καροτσάκι.
 
Για αυτούς που ελπίζουν ότι θα δουν σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα τέτοιο καροτσάκι στο σούπερ μάρκετ που κάνουν τα ψώνια τους, θα απογοητευτούν να ακούσουν πως μέχρι στιγμής αποτελεί απλά ένα πρωτότυπο.
 
Τέλος σε δηλώσεις του για το νέο προϊόν της Ford η ειδική σύμβουλος γονέων, Tanith Carey είπε: «Οι γονείς συχνά φοβούνται τα ψώνια των σούπερ μάρκετ επειδή προσπαθούν να κάνουν μια δουλειά και τα παιδιά απλά θέλουν να παίξουν. Τα παιδιά αγαπούν να αντιγράφουν τους ενήλικες και να πειραματίζονται με την αίσθηση του ελέγχου. Όταν σπρώχνουν ένα καρότσι, στο μυαλό τους, είναι σαν να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου, ενώ βλέπουν τους διαδρόμους των καταστημάτων ως μια αγωνιστική πίστα».
 

AUTOFIT PASXA
4green