Στην αυτόφωρη ενός 15χρονου προχώρησαν τα ξημερώματα της 01-07-2020 αστυνομικοί της Διεύθυνσης ¶μεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

15χρονος έκλεψε τουλάχιστον 28 αυτοκίνητα

1.814 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2020)

Στην καταδίωξη και τη σύλληψη ενός νεαρού ηλικίας 15 ετών, ο οποίος είχε διαπράξει τουλάχιστον 28 κλοπές οχημάτων προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Διέφυγε και αναζητείται ο 19χρονος συνεργός του.

Στην αυτόφωρη σύλληψη νεαρού ημεδαπού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι μόλις 15 ετών, προχώρησαν τα ξημερώματα της 01-07-2020 αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Ο ανήλικος μαζί με έναν 19χρονο επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο όταν και έγιναν αντιληπτοί από την Αστυνομία που επιχείρησε να τους ελέγξει, ωστόσο εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν. 
 
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την καταδίωξη και στη συνέχεια ακινητοποίησαν το όχημα σε περιοχή του Ευόσμου, όπου συνέλαβαν τον 15χρονο, όχι όμως και τον 19χρονο που κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται αφού τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί.
 
Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξήγαγαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι, κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου έως και 1 Ιουλίου 2020, δρώντας στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και κυρίως στη δυτική Θεσσαλονίκη, στο κέντρο πόλης και στην περιοχή της Καλαμαριάς, προέβησαν από κοινού στη διάπραξη συνολικά 28 κλοπών οχημάτων.
 

Μάλιστα προανακριτικά, ο ανήλικος φέρεται να κατέθεσε ότι έκλεβαν τα οχήματα για να «κάνουν βόλτες». Σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center