Την απόφαση να κατεβάσει το Ι.Χ. από το φορτηγό που το μετέφερε χωρίς να δώσει τη κατάλληλη κλίση στην καρότσα, πήρε ο οδηγός αυτό του Kia Rio.

Κατέβασε το Rio από την καρότσα (+vid)

2.701 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2019)

Την απόφαση να κατεβάσει το Ι.Χ. από το φορτηγό που το μετέφερε χωρίς να δώσει τη κατάλληλη κλίση στην καρότσα, πήρε ο οδηγός αυτό του Kia Rio. Δείτε γιατί συνέβη όλο αυτό το περιστατικό.

Το περιστατικό που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην είσοδο του Διεθνούς Αεροδρομίου Vnukovo στη Μόσχα, όπου οι αστυνομικοί αποφάσισαν ότι αυτό το λευκό Kia Rio έπρεπε να απομακρυνθεί από το σημείο, καθώς το άτομο που τον οδήγησε δεν ήταν ο νόμιμος ιδιοκτήτης του.
 
Ο οδηγός παρόλα αυτά κάλεσε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος εξήγησε ότι ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι ήταν φίλος του και ότι το αυτοκίνητο είχε πωληθεί σε αυτόν, ωστόσο επειδή η οικονομική συναλλαγή είχε γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας δεν είχαν προλάβει ακόμα να ενημερωθούν τα στοιχεία καταχώρισης. Ωστόσο ανέφερε εκνευρισμένος (όπως φαίνεται) πως όλα τα απαραίτητα έγγραφα ήταν εντάξει και η μεταφορά του μέσω του φορτηγού ήταν παράνομη.
Για αυτό αποφάσισε να κατεβάσει μόνος του το Rio από το φορτηγό, κάτι που οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του περιστατικού δεν πίστεψαν πως είναι ικανός να κάνει. Όμως εκείνος ανέβηκε στην καρότσα και αφού με λίγη δυσκολία απομάκρυνε τα εξαρτήματα που κλείδωναν τους τροχούς, έβαλε όπισθεν και κατέβασε το αυτοκίνητο από το φορτηγό.
 
Φυσικά και οι ζημιές δεν μπορούσαν να αποφευχθούν. Ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας έσπασε, ωστόσο ο οδηγός δεν στάθηκε σε αυτό και από τη στιγμή που το αυτοκίνητο πάτησε στην άσφαλτο έβαλε πρώτη και εξαφανίστηκε.
 
Δείτε το βίντεο
 

Hyundai
vw