Στο δικαστήριο για να καταθέσει υπέρ του συζύγου της βρέθηκε η Carole Ghosn.

Κατέθεσε η σύζυγος του Ghosn

1.483 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2019)

Ενώπιον των δικαστικών αρχών της Ιαπωνίας βρέθηκε η σύζυγος τους Carlos Ghosn, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με το σκάνδαλο απάτης για το οποίο κατηγορείται ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi.

Την είδηση αυτή αναφέρουν μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού, μετά την επιστροφή της Carole Ghosn στην Ιαπωνία την Τετάρτη (10/4).
 
Η σύζυγος του 65χρονου Ghosn τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί στην Γαλλία, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια και στήριξη από την κυβέρνηση της χώρας. Ωστόσο στη συνέχεια, όπως υποστηρίζεται, με το που επέστρεψε στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου.
 
«Η Carole Ghosn απάντησε με ειλικρινή τρόπο σε όλα όσα ερωτήθηκε και πιστεύουμε πως αυτό θα οδηγήσει στην αθώωση του κ. Ghosn», δήλωσε ο δικηγόρος του Ghosn, Junichiro Hironaka. Μάλιστα η κατάθεση της συζύγου του πρώην ισχυρού άντρα της «Συμμαχίας» Renault-Nissan-Mitsubishi, διήρκησε περίπου 2,5 ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων ρωτήθηκε για πολλά θέματα.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως σε δημόσιο μήνυμά του ο Carlos Ghosn δήλωσε πως είναι αθώος και θύμα σκευωρίας. Ο Γαλλολιβανέζος και βραζιλιάνος πολίτης συνελήφθη για πρώτη φορά από τις αστυνομικές αρχές της Ιαπωνίας στις 19 Νοεμβρίου του 2018.

NEO TRAFIC
skoda