«Καθαρόαιμο» Ferrari SUV και με ηλεκτροκινητήρα

«Καθαρόαιμο» Ferrari SUV και με ηλεκτροκινητήρα

4.995 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2021)

Στο δρόμο εθεάθησαν δύο πλήρως καμουφλαρισμένες Ferrari Purosangue σε δοκιμές εξέλιξης, αφήνοντας ελάχιστες εμφανείς λεπτομέρειες για το ευρύ κοινό, προκαλώντας όμως και την περιέργεια του.

Η Ferrari θα βγάλει το πρώτο της SUV

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H εμφάνιση ενός τετράπορτου SUV από την γνωστή εταιρία είναι αρκετά κόντρα στην φιλοσοφία της, καθώς την έχουμε συνηθίσει σε πιο σπορ και κυρίως διθέσια μοντέλα παραγωγής. Τα δοκιμαστικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν ως μουλάρια δοκιμών είχαν το σουλούπι από Maserati Levante, κρύβοντάς μας πολλές λεπτομέρειες από τον εξωτερικό σχεδιασμό.
 

Μεγάλοι αεραγωγοί & μυστήριο «άνοιγμα» στα αριστερά

Το χαμηλό αμάξωμα παραπέμπει βέβαια στην σπορ και αγωνιστική κατεύθυνση της Ferrari. Στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες μπορούμε να παρατηρήσουμε ένα τεράστιο άνοιγα στο μπροστινό μέρος για την εισαγωγή αέρα. Αυτό που μας παραξένεψε όμως είναι ένα μικρό άνοιγμα-αεραγωγός πίσω από τον μπροστινό τροχό, που υπάρχει μόνο από την πλευρά του οδηγού.
 

Θα φοράει από ηλεκτροκινητήρα μέχρι V12

Από ότι μας έχει υποσχεθεί η Ferrari, κάτω από το μπροστινό καπό θα χρησιμοποιηθούν διαφορετικές επιλογές κινητήρων, συμπεριλαμβανομένου και ενός ηλεκτρικού συνόλου. Εμείς δεν κρύβουμε πως περιμένουμε να δούμε τον μεγάλο V12 να βρυχάται. Η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.
 

Από το 2023 στην μάχη των «super-SUV»

Το ντεμπούτο της στις αγορές το αναμένουμε μετά το 2023, ενώ ίσως την δούμε ολοκληρωμένη κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο χρόνο. Ο στόχος της Ιταλικής φίρμας είναι ξεκάθαρος και πρέπει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό, αφού τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά μεγάλος με σοβαρούς αντιπάλους όπως την Lamborghini Urus ή την Bentley Bentayga.
 
Το όνομα Purosangue σημαίνει καθαρόαιμη στα ιταλικά. Μήπως μας τρολλάρει η Ferrari ή είναι αρκετά σίγουρη για μια τέτοια κίνηση; Είναι τεράστια ιεροσυλία η δημιουργία ενός SUV από την Ferrari;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN