Κάτοχοι Tesla έμειναν έξω από τα αυτοκίνητά τους!

Κάτοχοι Tesla έμειναν έξω από τα αυτοκίνητά τους!

3.046 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2021)

Δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασαν πολλοί κάτοχοι αυτοκινήτων Tesla παγκοσμίως, αφού ένα πρόβλημα στην εφαρμογή δεν τους επέτρεψε να συνδεθούν με τα οχήματά τους!

Σε μπελάδες μπήκαν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Tesla ανά τον κόσμο, όταν πολλοί από αυτούς αντιλήφθηκαν πως δεν μπορούσαν καν να ξεκλειδώσουν τα αυτοκίνητά τους μέσω της εφαρμογής που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των ιδιοκτητών στο κινητό τους τηλέφωνο αντί για κλειδί!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

«Νέκρωσε» η εφαρμογή

Το πρόβλημα ξεκίνησε να γίνεται αντιληπτό αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή της Βορείου Αμερικής και έπειτα εξαπλώθηκε στον Καναδά. Ωστόσο όσο περνούσαν οι ώρες το πρόβλημα επεκτείνονταν και σε άλλες ηπείρους ανάμεσα τους η Ευρώπη και η Ασία. Στο διάστημα αυτό πολλές αναφορές από οδηγούς έκαναν λόγω πως αδυνατούσαν ακόμα και να ξεκλειδώνουν το αυτοκίνητό τους αφού η εφαρμογή ήταν «νεκρή» και δεν υπήρχε σύνδεση.
 

Απολογήθηκε ο Elon Musk

Ο ντόρος που ξέσπασε σχετικά με αυτό το ζήτημα όπως είναι φυσικό θορύβησε τον ίδιο τον ιδρυτή της εταιρείας, Elon Musk που μέσω του Twitter απολογήθηκε στους πελάτες της μάρκας. «Σε λίγο θα είμαστε και πάλι online. Απολογούμαστε και δεσμευόμαστε να λάβουμε μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξανασυμβεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου!
 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι κάτοχοι Tesla μπορούν και με εναλλακτικό τρόπο να ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητό τους, είτε μέσω μία κάρτας-κλειδιού που παραλαμβάνουν, είτε με ένα μπρελόκ-κλειδί, ωστόσο πολλοί φαίνεται πως επιλέγουν τη χρήση της εφαρμογής μέσω του smartphone, για να μην κουβαλάνε μαζί τους περισσότερα αντικείμενα.

Με το smartphone στο χέρι έμειναν οι ιδιοκτήτες των Tesla.
-Πρόβλημα στην εφαρμογή δεν τους επέτρεψε να συνδεθούν με τα οχήματά τους.
-Δεν μπορούσαν καν να τα ξεκλειδώνουν για να μπουν μέσα.
-Παγκόσμιο το πρόβλημα, απολογήθηκε ο επικεφαλής της εταιρείας.
Μήπως τελικά το παραδοσιακό κλειδάκι πρέπει να διατηρηθεί σε όλα τα αυτοκίνητα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
skoda