Παρά την κατοχύρωση όλων αυτών των ονομάτων, δεν σημαίνει πως η εταιρεία σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει άμεσα.

Νέα ονόματα για Mercedes

1.899 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2018)

Να κατοχυρώσει μια σειρά από νέες ονομασίες για τα AMG μοντέλα της θέλησε η Mercedes σύμφωνα με πληροφορίες. Διαβάστε τι μαθαίνουμε σχετικά.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η κίνηση της Mercedes να κατοχυρώσει μια σειρά από ονόματα με σκοπό να αναπροσαρμόσει τον τρόπο αναγνώρισης των μοντέλων της, ανάλογα με το μοτέρ με το οποίο εξοπλίζονται.

Σύμφωνα με τα επίσημα χαρτιά που αποκαλύφθηκαν, η Mercedes κατοχύρωσε τα G 73, GLS 73 και S 73 για τα μοντέλα εκείνα που θα έχουν κάτω από το καπό τους μια έκδοση του biturbo V8 4,0 λίτρων σε συνδυασμό με plug-in σύστημα, με την απόδοση τους να «φλερτάρει» με τους 800 ίππους και τα 1.000 Νm ροπής ενώ αντίστοιχα κατοχύρωσε τα ονόματα GLC 63, GLE 63 και GLS 63 για να χρησιμοποιηθούν σε μοντέλα που θα εξοπλίζονται αποκλειστικά με το 4,0 λίτρων μοτέρ βενζίνης.
 
Το τοπίο γίνεται ομιχλώδες στην συνέχεια καθώς η Mercedes κατοχύρωσε το «53» για τις CLA, GLA και GLB με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι ο γερμανικός κολοσσός ετοιμάζει υβριδικές εκδόσεις για τα παραπάνω μοντέλα, οι οποίες  θα εξοπλίζονται με ένα 3λιτρο μοτέρ σε συνδυασμό με το ήπιο υβριδικό σύστημα 48-Volt και ένα ηλεκτρικό μοτέρ EQ Boost.

Aκόμα μεγαλύτερο μυστήριο προκαλεί η κατοχύρωση των ονομάτων «50» για τις CLS, GLC, GLE, GLS, SL, SLC και το «40» για τις A-Class, CLA, GLA, GLB, GLC, GLE και SLC αντίστοιχα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι ετοιμάζει η Mercedes.

Παρά την κατοχύρωση όλων αυτών των ονομάτων, δεν σημαίνει πως η εταιρεία σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει άμεσα σε νέα μοντέλα, καθώς μπορεί απλά να τα θέλει για μελλοντική χρήση.

Mercedes
test center