Το Picanto GT Line σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «υπερβολικό».

Η έκδοση GT Line είναι πραγματικά χάρμα ιδέσθαι.

Η τοποθέτηση 16ιντσων ελαστικών και ζαντών το κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Δοκιμή: Kia Picanto 1,2 GT Line

65.959 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2018)

Το νέο Picanto στην κορυφαία του εξοπλιστική και με σπορ στοιχεία έκδοση GT Line είναι ένα απολαυστικό καθημερινό αυτοκίνητο. Ακόμα και με τον 1,2 λτ. κινητήρα των 84 ίππων…

What is new
- 1,2 λτ. με 84 ίππους
- Καίει 5,7 λτ./100 χλμ.
- Τιμή από 10.990 ευρώ 

Η τρίτη γενιά του μίνι μοντέλου της Kia ενισχύεται με μια έκδοση που προσαρμόζει στον δεδομένο αστικό χαρακτήρα του σπορ στιλιστικά στοιχεία. Η έκδοση GT Line είναι πραγματικά χάρμα ιδέσθαι. Αυτή η έκδοση συνδυάζεται με επιπλέον στοιχεία στον εξοπλισμό της ενώ είναι διαθέσιμη και με τους 3 κινητήρες που διατίθεται το νέο Picantο. Το δοκιμάζουμε με τον μεγαλύτερο σε χωρητικότητα κινητήρα των 1,2 λίτρων, απόδοσης 84 ίππων με τιμή 12.690 ευρώ.

Μίνι σε διαστάσεις, maxi στο μάτι
H έκδοση GT Line χαρίζει στο μίνι Picanto ένα «ανήσυχο» προφίλ με τις σπορ λεπτομέρειες να είναι ιδιαίτερα όμορφες και να έχουν εναρμονιστεί πλήρως στον αστικό του χαρακτήρα. Ετσι, το GT Line σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «υπερβολικό» και κραυγαλέο σαν μια after market έκδοση αλλά αντίθετα είναι όσο δυναμικό και ξεχωριστό απαιτεί το νεανικό κοινό για να κάνει την διαφορά ανάμεσα σε μοντέλα του ανταγωνισμού. Οι κύριες διαφορές του με την υπόλοιπη γκάμα του Picanto αφορούν στους νέους πιο επιθετικής σχεδίασης προφυλακτήρες, τη νέα γρίλια εμπρός, τις όμορφες ζάντες των 16 ιντσών και το αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει πλευρικά μαρσπιέ, αεροτομή πίσω και διαχύτη. Οι κόκκινες λεπτομέρειες και η διπλή απόληξη της εξάτμισης συμπληρώνουν την διαφορετικότητα αυτής της έκδοσης και τον όμορφο συνολικά χαρακτήρα της.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FORD E-TRANSIT
NISSAN