Ο 1,6 λτ. κινητήρας 
diesel που εφοδιάζει το Soul είναι ισχυρός ενώ σε συνδυασμό με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (στην έκδοση της δοκιμής) επιτυγχάνει πολύ καλές τιμές επιδόσεων, όχι όμως και
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο 1,6 λτ. κινητήρας diesel που εφοδιάζει το Soul είναι ισχυρός ενώ σε συνδυασμό με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (στην έκδοση της δοκιμής) επιτυγχάνει πολύ καλές τιμές επιδόσεων, όχι όμως και κατανάλωσης.

Κινητήρας – Κιβώτιο: Καλός σε επιδόσεις, μέτριος σε κατανάλωση

18.519 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2017)

Ο πετρελαιοκινητήρας των 1,6 λίτρων που εφοδιάζει το Kia Soul αποδίδει 136 ίππους και είναι από τους ισχυρότερους κινητήρες πετρελαίου, ανάμεσα στα μικρά crossover αυτοκίνητα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να επιτυγχάνει καλές τιμές επιδόσεων από στάση, ενώ σε συνδυασμό με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, καταφέρνει και πολύ καλές τιμές επιταχύνσεων εν κινήσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στην πράξη, ο κινητήρας αυτός ικανοποιεί με το τράβηγμά του από χαμηλά και την επάρκεια ροπής του, ωστόσο «κρύβει» την απόδοσή του σε αίσθηση, αφού δεν έχει ευρύ φάσμα λειτουργίας. Τέλος, ως ένα από τα βαρύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας (1.425 κιλά με οδηγό), αλλά και τον σχετικά μεγάλο αεροδυναμικό συντελεστή του, επηρεάζεται αρνητικά η κατανάλωσή του, αφού σε πραγματικές συνθήκες κυμαίνεται στα 7,4 λτ./100 χλμ..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto