• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευχάριστο είναι αισθητικά το εσωτερικό του Kia Soul, η ποιότητα όμως θα μπορούσε να είναι καλύτερη με βάση την τιμή του.

Οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους αρκετό αέρα για τα πόδια και τα κεφάλια τους.

Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 354 λίτρων και βρίσκεται στο μέσο όρο της κατηγορίας.

Εσωτερικό – Χώροι: Ευχάριστο με μεγάλους χώρους επιβατών

Διαβάστηκε από 15082 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/8/2017
 

Το ανανεωμένο Kia Soul είναι ευχάριστο σχεδιαστικά στο εσωτερικό του, προβάλλοντας έναν νεανικό χαρακτήρα παρά τα μουντόχρωμα πλαστικά και τις αντίστοιχες επενδύσεις. Το ταμπλό διαθέτει σε μεγάλο μέρος του μαλακή επένδυση, ενώ αρκετά προσεγμένο είναι το επίπεδο της συναρμολόγησης και του φινιρίσματος με το γενικότερο επίπεδο ποιότητας να μην προσεγγίζει τα υψηλά επίπεδα των νέων μοντέλων της εταιρείας. Πέραν του όμορφου πίνακα οργάνων, για την ευχάριστη εικόνα στο εσωτερικό «ευθύνεται» και η μεγάλη οθόνη 7 ιντσών του συστήματος infotainment με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Η εργονομία ωστόσο θα μπορούσε να είναι καλύτερη όσον αφορά στα περιφερειακά χειριστήρια και διακόπτες, ενώ αντίθετα, η θέση οδήγησης ικανοποιεί.

Οι χώροι αποτελούν και σε αυτή τη γενιά και μετά την ανανέωσή της, ένα από τα ισχυρά σημεία του Soul, με μεγάλο εσωτερικό πλάτος στο πίσω κάθισμα και αρκετό αέρα για τα πόδια και τα κεφάλια, ακόμα και 3 επιβατών εκεί. Ο χώρος αποσκευών ωστόσο έχει μέσο όγκο με 354 λίτρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 8 σχόλια