• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Kia Sportage VS SEAT Ateca VS Skoda Karoq

87.606 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/2/2020
 

Η μάχη της αντλίας… Το ήπια υβριδικό Kia Sportage στέκεται απέναντι στα πετρελαιοκίνητα αδελφά SEAT Ateca και Skoda Karoq που με τον οικονομικό τους χαρακτήρα τίθενται αντιμέτωπα στη μάχη της αντλίας…

Τα 3 μικρομεσαία crossover που σας παρουσιάζουμε, αποτελούν κάποιες πολύ ελκυστικές επιλογές στην απαιτητική κατηγορία που τοποθετούνται, προβάλλοντας οικονομικό τόσο στη χρήση όσο και στην απόκτηση χαρακτήρα. Παράλληλα καλύπτουν με άνεση τις ανάγκες ενός οικογενειάρχη τόσο σε οδηγικό όσο και χωροταξικό επίπεδο, ενώ προσφέρουν πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και καλή ποιότητα κατασκευής. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο υπάρχουν κάποιες διαφορές που μπορεί να καθορίσουν την τελική επιλογή. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά…

Επιβλητικό το Sportage, έντονα δυναμικό το Ateca, πιο φρέσκο το Karoq
Το αισθητικό προφίλ των τριών μοντέλων χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και crossover χαρακτήρα που προκύπτει τόσο από την αυξημένη απόστασή τους από το έδαφος όσο και από τις δυναμικές τους γραμμές.

Το Κia Sportage είναι το μεγαλύτερο σε μήκος με 4.485 χλστ. και διακρίνεται για την καλαίσθητη γενικότερα εικόνα του συνδυάζοντας τον δυναμισμό με την εκλεπτυσμένη αισθητική, κάτι που το καθιστά ξεχωριστό ανάμεσα στα μοντέλα της δοκιμής.

Από την άλλη, τόσο το Skoda Karoq όσο και το SEAT Ateca, εστιάζουν περισσότερο στο κομμάτι της δυναμικής ενσωματώνοντας έντονες ακμές στο αμάξωμά τους και αιχμηρή σχεδίαση σε μάσκα, προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα. Το Ateca είναι το πιο ψηλό από τα 3 και έχει έτσι ένα πιο crossover παρουσιαστικό, ενώ το Karoq λανσάρει μια γενικότερα πιο «παιχνιδιάρικη» σχεδίαση και είναι σε θέση να κερδίσει πιο εύκολα το νεανικό κοινό έναντι των άλλων δύο.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια