«Φτυστό» το Range Rover είναι το SUV που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας.

Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων οι κινέζοι μπορούν να το αποκτήσουν αποκλειστικά με ένα υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων.

Το εσωτερικό είναι αρκετά διαφορετικό από οποιοδήποτε μοντέλο Range Rover.

Κινέζικο «Range Rover» σε τιμή «χώμα»

3.305 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

«Φτυστό» το Range Rover είναι το SUV που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας, ωστόσο μην μπερδεύεστε με το βρετανικό μοντέλο, καθώς το συγκεκριμένο ονομάζεται Hunkt Canticie και έρχεται από πολύ μακριά.

Συγκεκριμένα μιλάμε για ένα κινεζικό SUV, το οποίο αποτελεί δημιούργημα της μάρκας Hanlong Auto με έδρα την επαρχία Hubei. Όπως προαναφέραμε το αυτοκίνητο ονομάζεται Hunkt Canticie και βασίζεται στο Zotye T900 που έκανε την εμφάνισή του το περασμένο έτος. Σύμφωνα με τις  εικόνες, το εξωτερικό του Hunkt Canticie είναι παρόμοιο με το τρέχον Range Rover Sport. Φυσικά υπάρχουν κάποιες διαφορές στη μάσκα και τα πίσω φώτα, όμως η αλήθεια είναι πως αν βάλεις τα λογότυπα του Range Rover, πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να ξεγελαστούν και να πειστούν πως πρόκειται για κανονικό.
 
Το εσωτερικό είναι αρκετά διαφορετικό από οποιοδήποτε Range Rover που κυκλοφορεί. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος κυκλικός επιλογέας ταχυτήτων και μια σειρά από φυσικά κουμπιά για τον έλεγχο του κλιματισμού.
 
Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων οι κινέζοι μπορούν να το αποκτήσουν αποκλειστικά με ένα υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που με απόδοση 221 ίππους, επιτρέποντας τελική ταχύτητα 185 χλμ./ώρα.
 
Τέλος, κάνοντας μία αναφορά στο κόστος απόκτησης εκεί φαίνεται πως το Hunkt Canticie έχει το πάνω χέρι καθώς προσφέρεται στην αγορά της Κίνας για 126.800 γιουάν, δηλαδή περίπου 16.350 ευρώ.

Toyota
test center