Ένας V8 κινητήρας μετατράπηκε σε σόμπα, σε μία καινοτόμα κίνηση που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Κινητήρας V8 έγινε σόμπα (+vid)

2.430 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2018)

Ένας V8 κινητήρας μετατράπηκε σε σόμπα, σε μία καινοτόμα κίνηση που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Πολλές φορές στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε διάφορα αντικείμενα για άλλη χρήση σε σχέση με αυτή που είναι κατασκευασμένα να κάνουν. Ωστόσο ο συγκεκριμένος άντρας από την Αυστραλία πήγε την έννοια της λέξης «καινοτομία» σε άλλο επίπεδο μετατρέποντας ένα V8 κινητήρα σε σόμπα.
 
Αν και ο φίλος από την Αυστραλία αναφέρει στο βίντεο τη λέξη τζάκι, εμείς από τη μεριά μας θα πούμε πως η ιδιαίτερη αυτή κατασκευή μας φέρνει στο μυαλό, τις παλιές ξυλόσομπες.
 
Το όλο εγχείρημα είναι βασισμένο σε ένα V8 κινητήρα, η προέλευση του οποίου δεν γίνεται γνωστή. Ωστόσο να σκεφτούμε πως πρόκειται για ένα παλιό μηχανικό σύνολο από αυτοκίνητο της Αυστραλίας, τότε έχει κάποιες πιθανότητες να προέρχεται από ένα Holden. Αλλά όλο αυτό είναι απλά μία εικασία και μάλλον δεν θα μάθουμε πότε.
Επιστρέφοντας στο βίντεο, ένας ανεμιστήρας ενεργοποιείται και φουντώνει την ήδη αναμένει φωτιά, η οποία αρχίζει να εξέρχεται από το «χταπόδι» προσφέροντας έτσι για λίγα δευτερόλεπτα ένα όμορφο θέαμα, το οποίο... ευχαριστήθηκε και ο τετράποδος φίλος στο βίντεο που άρχισε τα επιφωνήματα.
 
Δείτε το βίντεο  
 

ELASTIKA 2024
OPEL