Στη μία πλευρά διακοσμείται με το λογότυπο της μάρκας και τα χρώματα της ιταλικής σημαίας σε οριζόντια διάταξη.

Όπως φαίνεται έχει ενσωματωμένα μόνο δύο κουμπιά.

Tο κλειδί περιλαμβάνει την τεχνολογία «Comfort Access».

Κλειδί «κόσμημα» για τη Ferrari Roma

1.925 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2019)

Η Ferrari Roma έκανε πριν από λίγες ημέρες την επίσημη πρεμιέρα της φέρνοντας αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά μαζί της. Ωστόσο ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία δεν το είχαμε δει. Ποιο είναι αυτό; Το κλειδί.


Οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν μία πολύ καλή οπτική στο κλειδί-κόσμημα της νέας «πρωτευουσιάνας» Ferrari. Το κλειδί έρχεται σε ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο σχήμα σε τέτοιο μέγεθος ώστε να χωράει στην παλάμη. Στη μία πλευρά διακοσμείται με το λογότυπο της μάρκας και τα χρώματα της ιταλικής σημαίας σε οριζόντια διάταξη, ενώ στην άλλη παρουσιάζεται μια δερμάτινη επένδυση με το όνομα του αυτοκινήτου να αναγράφεται στο κάτω μέρος.
 
Όπως φαίνεται έχει ενσωματωμένα μόνο δύο κουμπιά, αλλά σύμφωνα με την Ferrari, το κλειδί περιλαμβάνει την τεχνολογία «Comfort Access», που σημαίνει ότι οι οδηγοί πρέπει απλά να αγγίξουν ένα διακριτικό μπουτόν δίπλα στη χειρολαβή της πόρτας και στη συνέχεια θα μπορέσουν να εισέλθουν στο εσωτερικό.
 
Για αυτούς που δεν έχω προλάβει να ενημερωθούν για το νέο μοντέλο στη γκάμα της Ferrari να θυμίσουμε πως η Roma παίρνει ισχύ από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 των 3,9 λίτρων (3.855 κ.εκ) που προσφέρει 620 ίππους και 760 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδέεται με το ίδιο οκτατάχυτητο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που βρίσκουμε και στην SF90 Stradale. Αυτό καθιστά δυνατή την επιτάχυνση του coupe των 1.472 κιλών από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ από στάση για τα 200 χλμ./ώρα χρειάζεται 9,3 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα οριοθετείται στα 320 χλμ./ώρα.

ELASTIKA 2024
moto