Κλειστός ο δρόμος για Καλαμάτα-Πύργο-Κυπαρισσία για 2 μέρες

Κλειστός ο δρόμος για Καλαμάτα-Πύργο-Κυπαρισσία για 2 μέρες

2.723 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2022)

Ολικό αποκλεισμός της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας από και προς Καλαμάτα, Πύργο και Κυπαρισσία την Τρίτη 17 Μαΐου και την Τετάρτη 18 Μαΐου. Διαβάστε για ποιο λόγο, αλλά και πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία προς αυτούς τους προορισμούς.

Από την Παλιά Εθνική Οδό Μεγαλόπολης-Καλαμάτας η κυκλοφορία

Βάσει των σχετικών Αποφάσεων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αρκαδίας και Μεσσηνίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών δοκιμαστικής φόρτισης της μεταλλικής γέφυρας Τσακώνας, την Τρίτη 17/5/2022 και την Τετάρτη 18/5/2022 και από ώρα 08:00 έως 22:00 θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον Ανισόπεδο Κόμβο Παραδεισίων (Χ.Θ. 198,3) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Τσακώνας (Χ.Θ. 210) με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας.

Κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα η κυκλοφορία από/προς Καλαμάτα/Πύργο/Κυπαρισσία θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο. Μεγαλόπολης – Καλαμάτας, ενώ τα διερχόμενα οχήματα δεν θα καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων στον σταθμό Διοδίων Βελιγοστής.

Με ανακοίνωσή της, η παραχωρησιούχος εταιρεία, ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. ευχαριστεί προκαταβολικά τους οδηγούς για την κατανόηση τους και τους παρακαλεί να συμμορφώνονται με τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
skoda