7 φωτογραφίες »

Κλικ και απέκτησες VW με όφελος!

31.409 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2020)

Αποκτήστε το αγαπημένο σας Volkswagen με ένα κλικ, πληρώστε την 1η δόση μετά από 6 μήνες και απολαύστε Οnline Βonus έως και 4.500 ευρώ χάρη στην επαναστατική ψηφιακή πλατφόρμα Volkswagen Online.

H Kosmocar, για 50 χρόνια επίσημος εισαγωγέας της Volkswagen στην Ελλάδα, για μια ακόμη φορά καινοτομεί χάρη στην επαναστατική ψηφιακή πλατφόρμα Volkswagen Online. Xάρη σε αυτή, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα το μοντέλο Volkswagen που επιθυμούν από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους. Η πρωτοποριακή αυτή πλατφόρμα, που λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Kosmocar, αναπτύχθηκε στα πρότυπα αντίστοιχων online μεθόδων πωλήσεων αυτοκινήτων του εξωτερικού φέρνοντας τον υποψήφιο πελάτη σε real time επαφή με ένα μεγάλο αριθμό άμεσα διαθέσιμων μοντέλων Volkswagen και μάλιστα σε προνομιακές τιμές και χρηματοδότηση.

Αντικειμενικός στόχος είναι η προσφορά μίας ολοκληρωμένης και στο πλέον ψηφιακό επίπεδο εμπειρίας για τον υποψήφιο πελάτη Volkswagen. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς αγαθών, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένος έμπορος της Volkswagen, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.

Με εύκολα και απλά βήματα
Mε ένα κλικ στη σελίδα της VW ή στην ίδια την πλατφόρμα ο αγοραστής από την ασφάλεια του δικού του χώρου μπορεί να έχει πρόσβαση σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Volkswagen μαζί με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως εξοπλισμός, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή, και όφελος αγοράς, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επιλογής για πληρωμή μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης. Πάντα σε πραγματικό, real time, χρόνο, που είναι η ειδοποιός διαφορά και ταυτόχρονα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της πλατφόρμας Volkswagen Online, σε σχέση με τους κλασσικούς διαμορφωτές (configurators) ή τις πλατφόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος-επικοινωνίας ή/και αγοράς αυτοκινήτου, που έχουν παρουσιαστεί από άλλες εταιρείες το τελευταίο διάστημα στην ελληνική αγορά. Μετά το «κλείσιμο» του αυτοκινήτου, ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου. Ειδικά σε αυτό, τονίζεται ότι το δίκτυο της Kosmocar, τόσο για υπηρεσίες Πωλήσεων όσο και After Sales, επαναλειτουργεί με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας σε όλες τις διαδικασίες, τηρώντας στο ακέραιο όλες τις οδηγίες της Πολιτείας για την εξασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών.

Με σημαντικό Online Bonus
Την ίδια στιγμή, αγοράζοντας μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα Volkswagen Online ο υποψήφιος πελάτης επωφελείται από προνομιακές τιμές και ειδική χρηματοδότηση, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης έξι μήνες μετά την αγορά του αυτοκινήτου.

Έτσι για παράδειγμα μπορεί να αποκτήσει το VW Polo από 119 ευρώ/μήνα και Online Bonus έως 1.500 ευρώ ή το VW T-Cross από 149 ευρώ/μήνα και όφελος 1.000 ευρώ. Από 159 ευρώ/μήνα και Online Bonus 2.000 ευρώ προσφέρεται το VW T-Roc, ενώ για το VW Tiguan η δόση είναι από 199 ευρώ/μήνα και το όφελος φτάνει τα 3.000 ευρώ. Το VW Golf 7 γίνεται προσιτό στον καθένα με δόση από 159 ευρώ/μήνα και Online Bonus 2.500 ευρώ επί του καταλόγου. Το όφελος για το αμιγώς ηλεκτρικό VW e-Golf μάλιστα φτάνει τα 4.500 ευρώ με τη δόση να διαμορφώνεται από 299 ευρώ/μήνα.

OPEL NEA MONTELA
test center