H τιμή ξεκινούσε από τα 2.000 δολάρια (1.700 ευρώ).

Το Nano άρχισε την εμπορική του πορεία το 2008.

«Kόβεται» το φθηνότερο αυτοκίνητο στον κόσμο!

7.699 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2018)

Παρά την μικρή του τιμή, το Tata Nano θα «κοπεί» από την γραμμή παραγωγής της μάρκας, αφού δεν σημειώνει παρά ελάχιστες πωλήσεις. Γιατί όμως;

Θα πίστευε κανείς η εταιρεία που φτιάχνει το φθηνότερο αυτοκίνητο στον κόσμο θα το πουλούσε «σαν ζεστά ψωμάκια», ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο μιας και η Τata ανακοίνωσε πως το Νano που προσέφερε σε μια ολοένα και πιο αναπτυσσόμενη αγορά, αυτή της Ινδίας, θα κοπεί από την γκάμα της.
 
Το Nano άρχισε την εμπορική του πορεία το 2008 σαν ένα απίστευτα προσιτό οικονομικά 4θυρο αυτοκίνητο του οποίου η τιμή ξεκινούσε από τα 2.000 δολάρια (1.700 ευρώ) και έφτανε μέσα από κάποια πακέτα αναβαθμίσεων μέχρι το πολύ τα 3.125 δολάρια (2.600 ευρώ). Η Τata το προμόταρε σαν «το αυτοκίνητο του λαού» και σαν «θαύμα μηχανικής και οικονομίας», ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις του ήταν σχεδόν μηδαμινές, κυρίως γιατί το μοντέλο απέκτησε κακή φήμη γύρω από θέματα ασφαλείας.

Τον περασμένο μήνα, η Τata παρήγαγε μόνο ένα Νano ενώ πριν ένα χρόνο για τον Ιούνιο του 2017 η παραγωγή έφτασε τα 275 αυτοκίνητα, με την πτώση στις πωλήσεις τα τελευταία χρόνια να είναι κατακόρυφη και όσον αφορά στις εξαγωγές.

Εσύ τι λες; Θα θυσίαζες την ασφάλεια και την άνεση σου για να πάρεις ένα Nano;
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda