Το πρώτο σκίτσο του project.

Kodiaq pick-up φτιάχνουν 35 φοιτητές

1.691 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2019)

Kάτι μοναδικό θέλουν να φτιάξουν 35 φοιτητές σε συνεργασία με στελέχη και εργαζόμενους της Skoda. Διαβάστε τι ετοιμάζουν.

To Κοdiaq θα μεταμορφωθεί σε pick-up από τους 35 φοιτητές που κάνουν την πρακτική τους στην Skoda, με την βοήθεια των μηχανικών και στελεχών του Τεχνικού Επιτελείου της μάρκας.

Η ψηφιακή εικόνα παραπάνω προσφέρει μια πρώτη γεύση για το πώς θα μοιάζει το μοντέλο στην τελική του μορφή, σύμφωνα με τα σκίτσα που έχουν προκύψει μέχρι αυτή την στιγμή. Θα πρόκειται για ένα μονοκάμπινο pick-up που θα χαρακτηρίζεται από την μεγάλη απόσταση που θα έχει από το έδαφος και το πλήθος προστατευτικών πάνω στο αμάξωμά του. Φυσικά, το όχημα που θα φτιαχτεί θα πρόκειται για ένα concept και όχι για κάποιο μοντέλο παραγωγής με την Zuzana Otradovska, φοιτήτρια που συμμετέχει στο project, να δηλώνει ενθουσιασμένη για την ευκαιρία αυτή: «Πού αλλού μπορείς να κατασκευάσεις το δικό σου αυτοκίνητο σαν πρακτική με μια μικρή ομάδα και με την βοήθεια των ανθρώπων της Skoda;»
 
Η Skoda συνηθίζει να δημιουργεί τέτοια project σε συνεργασία με φοιτητές. Το 2014 δημιουργήθηκε το Citijet, μια cabrio εκδοχή του Citigo, το 2015 φτιάχτηκε το Funstar που ήταν στην ουσία ένα Fabia pick-up, ενώ ένα χρόνο αργότερα κατασκευάστηκε το Atero, μια coupe έκδοση του Rapid Spaceback. To 2017 σειρά είχε το Εlement, ένα ηλεκτρικό cabrio, ενώ πέρυσι, οι φοιτητές παρουσίασαν το Sunroq, μια cabrio έκδοση του Karoq.

Λέτε στο μέλλον να δούμε το pick-up των φοιτητών στην παραγωγή;
 

ELASTIKA 2024
moto