Ξεκινάει την παραγωγή αυτοκινήτων το 2024 η Xiaomi!

Ξεκινάει την παραγωγή αυτοκινήτων το 2024 η Xiaomi!

2.119 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2021)

Είναι πλέον επίσημο. Η Xiaomi ανακοίνωσε πως το πρώτο εξάμηνο του 2024 θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η πασίγνωστη στο παγκόσμιο κοινό εταιρεία κατασκευής smartphone (και όχι μόνο), Xiaomi ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ειδικού τμήματος για την κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων και σήμερα έγινε γνωστό το πλάνο που έχει ετοιμάσει ο κινεζικός κολοσσός για τα πρώτα του μοντέλα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Βάζει μπροστά το 2024

Όπως λοιπόν επιβεβαίωσε με δηλώσεις του εκπρόσωπος της εταιρείας, επικαλούμενος τα σχόλια του Διευθύνοντα Συμβούλου της μάρκας, Lei Jun, η Xiaomi θα ξεκινήσει μαζικά την παραγωγή των δικών της ηλεκτρικών αυτοκινήτων το πρώτο εξάμηνο του 2024. Μάλιστα ο Zang Ziyuan, διευθυντής στο διεθνές τμήμα μάρκετινγκ της Xiaomi, δημοσίευσε επίσης την είδηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Weibo.
 

Είτε σε συνεργασία με άλλη εταιρεία, είτε μόνη της 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν η κινεζική εταιρεία θα παράγει το αυτοκίνητο ανεξάρτητα ή μέσω συνεργασίας με μια υπάρχουσα αυτοκινητοβιομηχανία, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.
 

10 δισ. δολάρια επένδυση σε 10 χρόνια  

Σε κάθε περίπτωση η Xiaomi έχει αυξήσει τον αριθμό προσλήψεων στο νεοσύστατο αυτοκινητιστικό τμήμα, ενώ έχει δεσμευτεί να επενδύσει σε αυτό 10 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα δέκα χρόνια.

Είναι πλέον επίσημο.
Η Xiaomi ανακοίνωσε πως το πρώτο εξάμηνο του 2024 θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων!
Κινητό αγοράζεις, αλλά αυτοκίνητο από την Xiaomi θα αγοράσεις; Αν είναι πιο φτηνό από τα υπόλοιπα τι θα κάνεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LEASING APRILIOS
skoda