Το πρώτο Opel Insignia Grand Sport βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της μάρκας στο εργοστάσιο του Russelsheim.

Το πρώτο Opel Insignia Grand Sport βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της μάρκας στο εργοστάσιο του Russelsheim.

Ξεκίνησε η παραγωγή του Insignia GS

3.401 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2017)

Ξεκίνησε και επίσημα η διαδικασία παραγωγής του νέου Opel Insignia Grand Sport στο εργοστάσιο της μάρκας στο Rüsselsheim. Πάνω από μισό δις ευρώ επενδύθηκε στην προετοιμασία παραγωγής. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Το πρώτο νέο Insignia Grand Sport πέρασε το κατώφλι της εξόδου από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της γερμανικής φίρμας στο Rüsselsheim. Χθες, ημέρα Τρίτη, ολοκληρώθηκε η κατασκευή του πρώτου λευκού περλέ χρώματος Insignia Grand Sport, το οποιό εφοδιάστηκε με τον δίλιτρο turbo diesel κινητήρα απόδοσης 170 ίππων κατόπιν παραγγελίας πελάτη. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μάρκας επενδύθηκαν πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ στην προετοιμασία της παραγωγής της ναυαρχίδας τους, με τον CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann να προσθέτει «Η νέα ναυαρχίδα της Opel είναι βασικό στοιχείο της προϊοντικής μας επέλασης, που θα κορυφωθεί με επτά νέα μοντέλα μόνο φέτος».

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το σύστημα παραγγελιών για τα νέα Insignia Grand Sport και Sports Tourer άνοιξε στις 16 Φεβρουαρίου, με την τιμή του μοντέλου να ξεκινά από τις 25.590 ευρώ για την αγορά της Γερμανίας. Τα πρώτα τρία αυτοκίνητα παραγωγής προορίζονται για την Πολωνία, τη Δανία και τη Γερμανία. Το νέο μοντέλο αναμένεται στις εκθέσεις των διανομέων από φέτος το καλοκαίρι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto