• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Η νέα Porsche 911 GT3 ανιχνεύτηκε από κατασκόπους στην πίστα του Nurburgring.

Ξεσήκωσε το Ring η νέα Porsche 911 GT3 (+vid)

1.289 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/5/2020

Η νέα φασαριόζα Porsche 911 GT3 ανιχνεύτηκε από κατασκόπους στην πίστα του Nurburgring να πραγματοποιεί δοκιμές και η αλήθεια είναι πως με τέτοιον ήχο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη.


Το μοντέλο εντοπίστηκε να δοκιμάζει τα νέα αεροδυναμικά στοιχεία που έχει εφαρμόσει στο αμάξωμα, το οποίο δεν μας αφήνει να δούμε λεπτομερώς, αφού το κρατάει κρυμμένο κάτω από το καμουφλάζ. Φυσικά η επερχόμενη 911 GT3 θα εξοπλίζεται από επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγάλο διαχύτη στο πίσω μέρος, ένα ζευγάρι αεραγωγών στο καπό και τη μεγάλη αεροτομή.
 
Πέραν των νέων αεροδυναμικών χαρακτηριστικών το μοντέλο θα διαθέτει βελτιωμένο σύστημα ανάρτησης και φυσικά πιο ικανό σύστημα πέδησης. Οι βελτιώσεις αυτές θα του επιτρέψουν να έχει καλύτερη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια εισόδου και εξόδου από τις στροφές. Αναφορικά με το μοτέρ, το πιθανότερο είναι να δούμε μία ενημερωμένη έκδοση του ατμοσφαιρικού 6κύλινδρου κινητήρα 4,0 λίτρων, όντας εξοπλισμένος με φίλτρο σωματιδίων που θα βοηθήσει στη μείωση των εκπομπών και θεωρείται ότι θαπροσφέρει περίπου 520 ίππους.
 
Το μοτέρ θα συνδυάζεται είτε με 6τάχυτο αυτόματο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ διαθέσιμο θα είναι και ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
 
Χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση, κατά πάσα πιθανότητα, η νέα Porsche 911 GT3 απέχει λίγους μήνες από την εμφάνισή της στο κοινό, καθώς η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος του 2020.
 
Πάρτε μία «γεύση» από τις δοκιμές του μοντέλου, όπου μεταξύ άλλων κάνει την εμφάνισή της (2:46) και η νέα Mercedes-AMG GT R Black Series με πλήρες καμουφλάζ.

23 διαθέσιμα άρθρα για PORSCHE  911 COUPE