Tο συμβάν συνέβη στον αυτοκινητόδρομο D-100 στην Κωνσταντινούπολη.

Ξέσπασαν στο αυτοκίνητο και έγινε σάλος (+vid)

2.905 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2019)

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Τουρκία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρουσιάζει δύο γνωστούς άντρες της γειτονικής χώρας να ορμούν πάνω σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άντρας και η έγκυος γυναίκα του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Ahval News, το συμβάν συνέβη  στον αυτοκινητόδρομο D-100 στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter και μπορείτε να δείτε πιο κάτω, παρουσιάζει ξεκάθαρα τον τραμπουκικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν οι δύο άνδρες στη μέση του δρόμου.
 
Αφού λοιπόν ανάγκασαν το αυτοκίνητο να σταματήσει, φρενάροντας με το Citroen C3 μπροστά του, κατέβηκαν κάτω, με τον έναν από αυτούς να  προσπαθεί επανειλημμένα να ανοίξει την πόρτα του άλλου αυτοκινήτου, αλλά ήταν κλειδωμένη. Ο άντρας και η γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο ακούγονται να φωνάζουν, με τη γυναίκα μάλιστα να αναφέρει πως είναι έγκυος.
 
Αφού λοιπόν δεν καταφέρουν να ανοίξουν την πόρτα ο ένας από τους δύο αρχίζει να χτυπάει τον καθρέπτη με στόχο να τον σπάσει και στη συνέχεια ανεβαίνει πάνω στο καπό του λευκού Skoda το οποίο και βούλιαξε σε ένα σημείο.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα μέσα της γειτονικής χώρας οι δύο δράστες πρόκειται για τους Hasan και Hüseyin Sel, οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως γνωστοί στην Τουρκία καθώς διατηρούν τη γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστικής SeydiOğlu Baklava.   

Mercedes
test center