Δε θα ξαναδούμε το Land Rover Defender σε αυτή τη μορφή, όπως ξεκαθάρισε η JLR

Δε θα ξαναδούμε το Land Rover Defender σε αυτή τη μορφή, όπως ξεκαθάρισε η JLR

Ξεχάστε οριστικά το Defender

2.061 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2016)

Τέλος στα σενάρια που θέλαν την επαναφορά του προηγούμενου Defender στην παραγωγή έβαλε η Jaguar Land Rover. Το 2019 θα δούμε την επόμενη γενιά του.

Το τελευταίο διάστημα είχε κυκλοφορήσει μια φήμη στη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με την οποία ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας χημικών, Jim Ratcliffe, θα χρηματοδοτούσε την επανεκκίνηση της παραγωγής του τελευταίου μοντέλου Land Rover Defender. Μάλιστα οι φήμες ήθελαν τον Ratcliffe να σκέφτεται να αγοράσει ακόμα και τα δικαιώματα του Defender. 
Παρόλο που το σενάριο σκόρπισε ενθουσιασμό σε αρκετό κόσμο, τελικώς δεν ήταν παρά μία σπέκουλα, αφού η Jaguar Land Rover (JLR), ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, να προχωρήσει μια τέτοιου είδους συμφωνίαΧαρακτηριστικά εκπρόσωπος της JLR δήλωσε σε διεθνές μέσο: « Δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να κατασκευάσει το δικό μας Defender». Πηγές μέσα από την JLR επίσης τόνισαν πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως σχέδιο να επανέλθει το Defender στην παραγωγή.
Η αλήθεια είναι πως από την αρχή σαν σενάριο δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες, αφού το όνομα Defender αποτελεί ορόσημο για την Land Rover και θα ήταν αδύνατο να το δώσει κάπου άλλου, πόσο μάλλον τώρα που ετοιμάζει την νέα του γενιά το 2019. 
Σύμφωνα με τις αναφορές η επόμενη γενιά Defender θα χάσει αρκετό βάρος, χάρη στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίου καi θα μοιράζεται αρκετά κοινά μέρη με άλλα οχήματα του ομίλου, με σκοπό να μειωθεί το κόστος παραγωγής του.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL