Ένας «κυνηγός αυτοκινήτων» εντόπισε εν κινήσει το επερχόμενο Kia Soul.

Μπορούμε να πάρουμε και μία γεύση από τον σχεδιασμό που έχουν τα φωτιστικά σώματα.

«Κυνηγός» βρίσκει το νέο Kia Soul (+vid)

2.907 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2018)

Ένας «κυνηγός αυτοκινήτων» εντόπισε εν κινήσει το επερχόμενο Kia Soul και δεν έχασε την ευκαιρία να το ακολουθήσει, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να μιλήσει με την οδηγό του, ενώ ταυτόχρονα κατέγραψε σε βίντεο το καμουφλαρισμένο όχημα.

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα από το Silverthorne του Colorado, έρχεται το βίντεο πως μας φέρνει σε απόσταση αναπνοής το νέο Kia Soul. Παρόλο που το μοντέλο είναι καμουφλαρισμένο η πολύ κοντινή λήξη που υπάρχει μας δείχνει της φαρδιές καμπυλωτές γραμμές που έχουν πάρει θέση στο πλαϊνό μέρος, ενώ μπορούμε να πάρουμε και μία γεύση από τον σχεδιασμό που έχουν τα φωτιστικά σώματα, με αυτά του πίσω μέρους να είναι κάθετα εγκατεστημένα.
 
Από κει και πέρα η συμπαθητική κυρία που οδηγάει το μοντέλο αν και της ζητήθηκε η γνώμης της για το αυτοκίνητο αρνήθηκε ευγενικά να πει το οτιδήποτε και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η σύντομη εμφάνιση του κορεατικού μοντέλου.
Έτσι δεν κατέστη δυνατό να «αντληθεί» κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, αν και για τις αγορές της Ευρώπης ίσως αυτό να μην μας αφορά πολύ, καθώς στο παρελθόν έχουν κάνει την εμφάνισή τους φήμες οι οποίες αναφέρουν πως το νέο Soul στη «γηραιά ήπειρο» θα προσφερθεί μόνο ως ηλεκτρικό, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει η μάρκα.
 
Μέχρι να υπάρξουν νέες πληροφορίες ρίχτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί.   

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center