Δικαίωση autotriti.gr: Θα συνεχιστούν οι έλεγχοι στη Λ.Ε.Α!

18.005 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2021)

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα και τους έλεγχους που έκανε η Τροχαία το 3ημερο του Αγ. Πνεύματος, παράλληλα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, προανήγγειλε νέους, συνεχείς ελέγχους για τους παραβάτες της Λ.Ε.Α.!

Τεράστια δικαίωση για το autotriti.gr μετά την ανάδειξη του θέματος για την παραβίαση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης. Μετά τις επιστολές που στείλαμε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς επίσης και στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών με τα σχόλια εκατοντάδων πολιτών, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε συντονισμένες ενέργειες για την πάταξη του φαινομένου της κίνησης στην Λ.Ε.Α. στην Εθνική Οδό!

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Όπως σας ενημερώσαμε, η Τροχαία τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (21/6) έδωσε βροντερό «παρών» κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, όπου πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό οδηγών που κινούνταν στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).
 
Όπως γνωστοποιεί με επίσημη ενημέρωσή της σήμερα η ΕΛ.ΑΣ., κατά τους χθεσινούς ελέγχους βεβαιώθηκαν 330 παραβάσεις σε οδηγούς οι οποίοι κινούνταν στην Λ.Ε.Α., εκ των οποίων οι 218 μέσω Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών (κάμερες) και 112 κατά τη διάρκεια επιτόπιων τροχονομικών ελέγχων. Μάλιστα στην ενημέρωσή της η αστυνομία υπογραμμίζει και δεσμεύεται πως στο μέλλον θα πραγματοποιηθούν και νέοι αντίστοιχοι έλεγχοι, όπως ακριβώς ζήτησαν εκατοντάδες εξοργισμένοι πολίτες σε σχόλια τους στο post του autotriti.gr στο Facebook.
 
Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), κατατάσσεται στις παραβάσεις αντικοινωνικής οδικής συμπεριφοράς και σε περιπτώσεις διάπραξης παράβασης, προβλέπεται η επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες, χωρίς την επιβολή διοικητικού προστίμου.
 
Επισημαίνεται ότι η χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την κίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης και οχημάτων συντήρησης των αρμόδιων υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων, περιστατικών ή άλλων αναγκών. Οποιαδήποτε άλλη χρήση των Λωρίδων Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), δεν επιτρέπεται.


Πατήστε πάνω στην φωτογραφία και δείτε:
Επιτέλους! Ξήλωσαν πινακίδες από οδηγούς στην Λ.Ε.Α.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
test center