GFG Style Kangaroo
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GFG Style Kangaroo

164.770 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Ο Giorgetto Giugiaro και ο γιος του Fabrizio είναι οι ιδρυτές της μάρκας GFG Style, η οποία είναι παρούσα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, πραγματοποιώντας την επίσημη πρεμιέρα του τελευταίου της πρωτότυπου που ονομάστηκε, Kangaroo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το πρωτότυπο σύμφωνα με τους κατασκευαστές πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που προσπαθεί να συνδυάσει την απόδοση ενός supercar με την ικανότητα των οχημάτων που διαθέτουν γενναιόδωρη απόσταση από το έδαφος και έρχεται, όντας αμιγώς ηλεκτρικό και εξοπλισμένο με σύστημα τετρακίνησης, τετραδιεύθυνσης και τρείς διαφορετικές ρυθμίσεις για την ανάρτηση.
 
Το κομψό αμάξωμα του είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ίνες άνθρακα για να διατηρήσει το βάρος του σε χαμηλά πλαίσια, ενώ όπως προαναφέραμε η ανάρτησή του έχει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις. Στην επιλογή Racing η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος μετράται στα 140 χιλιοστά, στην Road  ανεβαίνει στα 190 χιλιοστά, ενώ στην Off -Road «ψηλώνει» αγγίζοντας τα 260 χιλιοστά. Μέρος του εξοπλισμού είναι οι ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, οι οποίες βοηθούν με τη σειρά τους για να αντιμετωπίσει το Kangaroo τα δύσκολα εδάφη.
 
Πηγή ισχύος του ηλεκτρικού GFG Style Kangaroo είναι μια μπαταρία 90 kWh η οποία είναι αρκετή για να τροφοδοτεί το αυτοκίνητο έως και 450 χιλιόμετρα, ωστόσο υπεύθυνοι για να παραγάγουν την ισχύ είναι δύο ηλεκτρικά μοτέρ με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 490 ίππους. Το «Hyper SUV» όπως το τιτλοφορεί η GFG Style, υπόσχεται να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα σταματά στα 250 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center