Ανανεωμένο Mitsubishi ASX
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Mitsubishi ASX

164.782 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Στην ανανέωση του ASX προχώρησε η Mitsubishi, κάνοντας την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, το φρεσκάρισμα που πραγματοποίησαν οι Ιάπωνες στο μικρό SUV του δίνει μια πιο στιβαρή εικόνα, η οποία βασίζεται στην τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας. Η μάσκα «Dynamic Shield» έχει δεχτεί νέα σχεδίαση, όπως και ο προφυλακτήρας, ο οποίος φαίνεται να «αγκαλιάζει» καλύτερα τον πρόβολο. Από κει και πέρα ανασχεδιασμένη είναι η γρίλια, παράλληλα με τα LED φώτα ημέρας τα οποία συν τοις άλλοις έχουν νέα διάταξη. Επιπλέον το νέο σχεδιαστικό στυλ έχει δώσει μεγαλύτερο βάθος στο καπό.
 
Στο πίσω μέρος το ASX χρησιμοποιεί LED φωτιστικά σώματα, με εξαίρεση τα φλας, ενώ ο έντονος σχεδιασμός τους και η έκτασή τους από το πλαϊνό μέρος έως το πορτμπαγκάζ τονίζει την ευρεία στάση του. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό η μάρκα ενημερώνει πως τρία νέα χρώματα προστέθηκαν στην ήδη υπάρχουσα παλέτα (Red Diamond, Sunshine Orange και Oak Brow).
 
Ανανεωμένη έρχεται με τη σειρά της και η καμπίνα που πλέον διαθέτει μεγαλύτερη οθόνης αφής, μεγέθους 8 ιντσών (από 7 που ήταν στο προηγούμενο μοντέλο) όντας ικανή να συνδεθεί με smartphone, ενώ περισσότερα είναι και τα συστήματα ασφαλείας. Στις κορυφαίες εκδόσεις τα μοντέλα θα είναι εφοδιασμένα με σύστημα πλοήγησης Tom Tom.

Τέλος σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, για τις ευρωπαϊκές αγορές, το ASX τροφοδοτείται από έναν 16βάλβιδο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται είτε με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων είτε με ένα εξάρι CVT, τόσο σε εμπροσθιοκίνητη όσο και σε τετρακίνητη έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto