Mercedes-AMG GLE 53 4Matic+
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes-AMG GLE 53 4Matic+

164.867 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Την επίσημη παρουσίαση της νέας Mercedes-AMG GLE 53 4Matic + πραγματοποίησε η γερμανική εταιρεία στη Γενεύη με το μοντέλο να έρχεται με ένα εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα με δύο τούρμπο, αλλά και ένα ηλεκτρικό κομπρέσορα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αφού αποκαλύψαμε ήδη ένα μέρος των πληροφοριών του κινητήρα να παραμείνουμε σε αυτό το κομμάτι. Το σύστημα κίνησης του τελευταίου μέλους της AMG οικογένειας αποτελείται από τον εξακύλινδρο σε σειρά 3,0 λίτρων twin-turbo κινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό κομπρέσορα και 435 ίππους και 520 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων αλλά και σύστημα τετρακίνησης.
 
Ο παραπάνω συνδυασμός δίνει τη δυνατότητα στη Mercedes-AMG GLE 53 4Matic + να πιάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 5,3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.
 
Η GLE 53 έρχεται στάνταρ με μια ανάρτηση αέρα που σύμφωνα με τη μάρκα βοηθά στην διατήρηση της καλύτερης δυνατής πρόσφυσης του μοντέλου κατά τη διάρκεια στροφής, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να διαφοροποιηθεί το ύψος του αυτοκινήτου μέχρι και 55 χιλιοστά. Επιπλέον οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από επτά οδηγικά modes τα οποία είναι τα εξής  Comfort, Sport, Sport +, Trail, Individual, Slippery και Sand.

Στο εσωτερικό, η GLE 53 συνδυάζει το μαύρο και το κόκκινο χρώμα, με το δεύτερο να «ενσαρκώνεται» μέσω των ραφών που βρίσκονται στα καθίσματα, στα πάνελ των θυρών, στην κεντρική κονσόλα, στο ταμπλό αλλά και στο τιμόνι. Το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών MBUX είναι παρών, όπως και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων, με τις δύο οθόνες να βρίσκονται δίπλα δίπλα. Μένοντας στο εσωτερικό αξίζει να σημειώσουμε πως στον προαιρετικό εξοπλισμό διαθέσιμα είναι τα δερμάτινα καθίσματα, τα ανθρακονημάτινα διακοσμητικά, αλλά και μία τρίτη σειρά καθισμάτων για να επιβιβαστούν περισσότεροι άνθρωποι.
 
Τέλος στο εξωτερικό οι σχεδιαστές έχουν προσφέρει στο νέο SUV τη γρίλια Panamericana, ενώ διαφορετική σχεδίαση σε σχέση με το μη AMG μοντέλο έχουν οι δύο προφυλακτήρες, με τον εμπρόσθιο να ενσωματώνει μεγαλύτερους αεραγωγούς και τον οπίσθιο ένα αεροδυναμικό διαχύτη και τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης. Η τιμή της Mercedes-AMG GLE 53 4Matic + δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL