Maserati Levante Trofeo Launch Edition
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Maserati Levante Trofeo Launch Edition

164.844 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Μία ειδική έκδοση της Levante Trofeo κάνει το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Ο λόγος για την Maserati Levante Trofeo Launch Edition.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το μοντέλο στη συγκεκριμένη έκδοση θα παραχθεί σε μόλις 100 μονάδες, με κάθε μία από αυτές να έχει ως βάση την κορυφαία έκδοση της Levante Trofeo. Από κει και πέρα στην έκδοση Launch Edition οι άνθρωποι της ιταλικής φίρμας έχουν διακοσμήσει τους προφυλακτήρες αλλά και τα μαρσπιέ με αναθρακονημάτινα. Το εξωτερικό μέρος θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα και συγκεκριμένα μπλε (Blu Emozione Matte), κίτρινο (Giallo Modenese) ή κόκκινο (Rosso Magma), ενώ το SUV θα πατά πάνω σε τροχούς 22 ιντσών που διατίθενται σε ματ ή γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Επιπλέον οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από ασημί, μπλε, κίτρινο ή κόκκινο χρώμα για τις δαγκάνες των φρένων.
 
Στο εσωτερικό, η ταπετσαρία που συναντούμε είναι από φυσικό δέρμα Pieno Fiore και έρχεται βαμμένη σε μαύρο χρώμα, με τους πελάτες να είναι αυτοί που θα επιλέξουν ανάμεσα από μπλε, κόκκινες ή κίτρινες ραφές προκειμένου να δημιουργείται αντίθεση και να καλλωπίζεται ακόμα περισσότερο η καμπίνα.
 
Σε ό,τι αφορά την καρδιά της Maserati Levante Trofeo Launch Edition, δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση από τη στάνταρ Levante Trofeo. Αυτό σημαίνει πως το ιταλικό SUV χρησιμοποιεί τον 3,8 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα της Ferrari, ο οποίος προσφέρει 598 ίππους και 730 Nm ροπή. Ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων μεταφέρει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς, ενώ το αυτοκίνητο χρειάζεται μόλις 3,9 δευτερόλεπτα για να πιάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα. Ο οδηγός θα δει την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 300 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
NISSAN