Mercedes SL Grand Edition
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes SL Grand Edition

164.788 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Στην παρουσίαση μίας ειδικής έκδοσης της SL προχώρησε η Mercedes-Benz στη Γενεύη, συστήνοντας στο κοινό την SL Grand Edition. Η τρέχουσα Mercedes SL βρίσκεται μαζί μας από το 2013 και έτσι η γερμανική φίρμα θέλησε να ανανεώσει τον «αέρα» γύρο από το εντυπωσιακό roadster προσφέροντας για τις SL 450 και SL 550 τη νέα έκδοση Grand Edition.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η νέα έκδοση προσφέρει στο μοντέλο καινούργια εξωτερικά χαρακτηριστικά, με τους αποκλειστικούς τροχούς AMG με 10 ακτίνες να μετρούνται σε 19 ίντσες μπροστά και 20 πίσω. Το μοναδικό χρώμα με το οποίο θα προσφερθεί στην αγορά των ΗΠΑ το μοντέλο θα είναι το Graphite Gray και τονίζεται με τα ασημένια διακοσμητικά στοιχεία μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το λογότυπο της ειδικής έκδοσης πίσω από τα μπροστινά φτερά.
 
Στο εσωτερικό τα δερμάτινα δίχρωμα καθίσματα φέρουν το γνωστό διαμαντένιο σχεδιασμό και στα προσκέφαλά τους την ονομασία της έκδοσης, ενώ το κάτω μέρος του ταμπλό και η κεντρική κονσόλα έχουν μία καφέ επένδυση που παραπέμπει σε ξύλο.
 
Τέλος να σημειωθεί πως, η εταιρεία δεν γνωστοποιεί πόσες μονάδες της Mercedes SL Grand Edition θα κατασκευαστούν ή πόσο θα κοστίζουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto