smart Forease+ concept
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

smart Forease+ concept

164.765 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Την επίσημη παρουσίαση του νέου της πρωτότυπου Forease+ πραγματοποίησε η smart στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Αν το όνομα σας ακούγεται οικείο, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η smart παρουσίασε το Forease στο περασμένο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Ωστόσο, το νέο πρωτότυπο αν και δε διαφέρει πολύ διαθέτει, αφαιρούμενη μαλακή οροφή, πορτοκαλί χαρακτηριστικά, μεγαλύτερους τροχούς, αλλά και ένα διαφορετικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος που θυμίζει… πάπια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σύμφωνα με τη μάρκα κάτω από τη μαλακή πορτοκαλί οροφή, υπάρχει ένα δεύτερο στρώμα από ύφασμα που ενισχύσει την ανθεκτικότητα της σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ όπως προαναφέραμε αν η οροφή δεν χρειάζεται μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς. Στο μπροστινό μέρος το Forease+ διαθέτει LED προβολείς που διαιρούνται σε τρία κομμάτια, χωρίς να έχουν μπροστά τους το παραδοσιακό γυαλί. Στο πίσω μέρος και εκεί έχουν εγκατασταθεί LED φωτιστικά σώματα, που είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο για να δίνουν 3D διάσταση.
 
Οι τροχοί έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο για να μεγιστοποιήσουν την αεροδυναμική απόδοση του smart, ενώ αν δεν το έχετε παρατηρήσει από τις εικόνες το πρωτότυπο δεν έχει πλαϊνά παράθυρα ούτε πίσω τζάμι.
 
Πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα δεν έγιναν γνωστές ωστόσο το νέο concept της smart βασίζεται στο EQ fortwo cabrio σηματοδοτώντας έτσι την απόφαση της εταιρεία να εγκαταλείψει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης και να κάνει στροφή 180 μοιρών προς τον ηλεκτρισμό και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Μάλιστα από το 2020 η smart θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center