SEAT Minimo
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

SEAT Minimo

164.781 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Τα πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών συνδύασε σε ένα όχημα πόλης η SEAT, παρουσιάζοντας στη Γενεύη ένα νέο πρωτότυπο που ονομάζεται Minimo. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η μάρκα, το Minimo θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί είτε από τις εταιρείες ενοικίασης οχημάτων, είτε και για αγορά ιδιωτών, δηλώσεις οι οποίες έγιναν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του οχήματος τη Δευτέρα στο Mobile World Congress.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το ενδιαφέρον αυτό πρωτότυπο έχει μήκος 2.500 χιλιοστά, αριθμός ο οποίος είναι ίδιος με αυτόν του Smart ForTwo της πρώτης γενιάς. Ωστόσο είναι πολύ πιο στενό και συγκεκριμένα 1420 χιλιοστά αριθμός σαφώς μικρότερος σε σύγκριση με το πλάτος των 1510 χιλιοστών του ForTwo.

Η σχεδίαση του διθέσιου Minimo είναι σαν αυτή του Renault Twizy, όπου ο δεύτερος επιβάτης κάθεται πίσω από τον οδηγό με παρόμοιο τρόπο με την οδήγηση μοτοσικλέτας. Το Minimo πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα και σύμφωνα με τη SEAT μπορεί να διανύσει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα με μόνο μία φόρτιση. Μάλιστα όταν έρθει εκείνη η ώρα ο ιδιοκτήτης μπορεί να αφαιρέσει τη μπαταρία για να τη φορτίσει και να την αντικαταστήσει με κάποια άλλη προκειμένου να μη διακόψει τη διαδρομή του.
 
Από ΄κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως οι πόρτες για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία ανοίγουν κάθετα, ενώ έχουν το χαρακτηριστικό να είναι ασύμμετρες με αυτή του οδηγού να είναι μικρότερη και να βρίσκεται στην αριστερή πλευρά, σε αντίθεση με τη μεγαλύτερη του πίσω επιβάτη που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto