BRABUS 900
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

BRABUS 900

164.878 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Εκτός από τα συμβατικά μοντέλα που δίνουν το «παρών» στο Σαλόνι της Γενεύης, την εμφάνισή τους κάνουν και μερικά λιγότερο... «απλά» όπως για παράδειγμα η Brabus 900, το οποίο είναι μια βελτιωμένη έκδοση της Mercedes-Maybach S 650.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο twin-turbo V12 κινητήρας 6,0 λίτρων του μοντέλου έχει πάρει αναβάθμιση και μαζί με αυτόν αναβαθμίστηκε και η ιπποδύναμη, με το μοντέλο να έχει πλέον ισχύ 900 ίππων και ροπή 1.500 Nm. Αν κανείς λάβει υπ όψιν του πως το στάνταρ αυτοκίνητο έχει 630 άλογα και 1.000 Nm ροπή, τότε η αναβάθμιση μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί.
 
Εκτός από τις μετατροπές του κινητήρα η Brabus 900 έχει δεχτεί την περιποίηση των ανθρώπων της εταιρείας και στο εξωτερικό μέρος. Έτσι το ισχυρό μοντέλο διαθέτει νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, διαφορετικές ζάντες και λογότυπα Brabus. Σε ότι αφορά την καμπίνα είναι τόσο πολυτελής όσο θα περίμενε κανείς. Στο εσωτερικό λοιπόν θα βρούμε καφέ δερμάτινη ταπετσαρία που καλύπτει ολόκληρη τη καμπίνα, ενώ παρών είναι και ένα σύστημα ψυχαγωγίας αλλά και ειδικά φώτα εισόδου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda