Bugatti 110 ans Bugatti
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Bugatti 110 ans Bugatti

164.797 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Μια ειδική έκδοση για να γιορτάσει τα 110 παρουσίας στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία λάνσαρε η Bugatti για την Chiron Sport, με την παρουσίαση της τελευταίας να τοποθετείται χρονικά 12 μήνες πριν στην Έκθεση της Γενεύης του 2018.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η έκδοση περιλαμβάνει μάλιστα στην Sky View Roof που αποτελείται από διπλά τζάμια και προσφέρουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των κεφαλιών των επιβατών και την οροφή του αυτοκινήτου. Ακόμα, η μάρκα αποτίει φόρο τιμής στην Γαλλία και το Molsheim εργοστάσιο της μάρκας που κατασκευάζει τις δύο εκδόσεις της Chiron και την Divo με τα χρώματα μπλε, άσπρο και κόκκινο να δίνουν το παρών σε διάφορα σημεία του του ανθρακονημάτινου αμαξώματος που είναι με την σειρά του βαμμένο σε Steel Blue χρώμα. Οι ζάντες έχουν μαύρο φινίρισμα και οι δαγκάνες ξεχωρίζουν με την έντονη μπλε βαφή τους.

Κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές, κάτι που σημαίνει πως η ισχύ πηγάζει από τον ίδιο W16 8,0 λίτρων απόδοσης 1.500 ίππων και 1.500 Νm ροπής. Δεδομένου ότι η έκδοση βασίζεται στην Chiron Sport, το μοντέλο παραμένει 18 κιλά ελαφρύτερο από την απλή Chiron χάρη στην εκτενέστερη χρήση ανθρακονήματος. Η παραγωγή της «110 ans Bugatti» θα περιοριστεί στα 40 αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto