Aston Martin Lagonda All-Terrain
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Aston Martin Lagonda All-Terrain

164.841 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Η Lagonda, η οποία λειτουργεί υπό τη σκέπη της Aston Martin βρίσκεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης όπου και παρουσίασε το νέο της πρωτότυπο το οποίο ονόμασε All-Terrain.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Lagonda All-Terrain concept αποτελεί την προεπισκόπηση του επερχόμενου SUV της premium μάρκας και όπως είναι προφανές η πολυτέλεια είναι το βασικό χαρακτηριστικό από το οποίο διακρίνεται. Ο σχεδιασμός στο εξωτερικό μέρος εμπνέεται από τα πολυτελή γιότ κάτι το οποίο είναι εύκολα ορατό αρκεί να κοιτάξουμε στο πίσω μέρος. Από κει και πέρα μία μεγάλη γρίλια κυριαρχεί στον πρόβολο, ενώ τα LED φωτιστικά σώματα αποτελούν μέρος του εξοπλισμού.

Στο εσωτερικό, το Lagonda All-Terrain Concept είναι τόσο πολυτελές όσο και κάθε γιοτ. Ο οδηγός βλέπει στο κέντρο του τιμονιού να υπάρχει ενσωματωμένη μία οθόνη, ωστόσο η μάρκα αναφέρει πως το τιμόνι δεν είναι απαραίτητο για να οδηγηθεί το αυτοκίνητο! Αιτία αποτελεί το αυτόνομο σύστημα οδήγησης. Όταν το σύστημα αυτό είναι σε λειτουργία ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να περιστρέψουν τα καθίσματά τους και έτσι να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους επιβάτες που κάθονται στις πίσω θέσεις. Φυσικά το All-Terrain Concept συνοδεύεται από ηλεκτρική ενέργεια, με την  μπαταρία του να είναι τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αν και μιλάμε για ένα πρωτότυπο το concept που παρουσιάζεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα αποτελέσει τη βάση για το μοντέλο παραγωγής που αναμένεται το 2022. Η Lagonda θα κατασκευάσει το crossover στο εργοστάσιο στο St Athan στην Ουαλία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw