Subaru Viziv Adrenaline concept
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Subaru Viziv Adrenaline concept

164.880 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Η Subaru παρουσίασε στη Γενεύη το νέο πρωτότυπο Viziv Adrenaline, την πρώτη της πρόταση που υιοθετεί τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας με ονομασία «Bolder».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η πιο πρόσφατη φιλοσοφία όσον αφορά στο ντιζάιν των μοντέλων της Subaru παρουσιάστηκε το 2014 (σ.σ. οι Ιάπωνες την ονόμασαν Dynamic x Solid) και έκτοτε, όλα τα αυτοκίνητα της μάρκας της έχουν υιοθετήσει. Οι καιροί αλλάζουν, ακριβώς όπως και η μόδα, και όπως συνηθίζει να γίνεται, οι εταιρείες είτε ακολουθούν κάποιο δρόμο, είτε χαράσσουν το δικό τους.

Στην περίπτωση της Subaru, το νέο πρότυπο ονομάζεται «Bolder», βασίζεται στο Dynamic x Solid, έχοντας ωστόσο πιο έντονα χαρακτηριστικά προκειμένου να διαφοροποιήσει περαιτέρω τα μοντέλα της, και πρόκειται να βοηθήσει τα τελευταία στην προσπάθεια για τη διεύρυνση των προοπτικών της μάρκας. Εκπρόσωπος αυτής της νέας σχεδιαστικής γλώσσσας είναι το Viziv Adrenaline concept, ένα πρωτότυπο Crossover με δυναμικές και έντονες γραμμές που μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε στο μέλλον από το ιωπανικό στρατόπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρωτότυπο της Subaru δεν υπάρχουν προς το παρόν ωστόσο τα μυώδη περιμετρικά προστατευτικά, οι ποδιές εμπρός και πίσω και τα ελαστικά παραπέμπουν σε όχημα με off road δυνατότητες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL