Aston Martin AM-RB 003 concept
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Aston Martin AM-RB 003 concept

164.864 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Ένα από τα μοντέλα που μαγνητίζει τα βλέμματα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, έστω και αν πρόκειται για concept είναι η Aston Martin AM-RB 003. Γνωρίστε το μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η Aston Martin AM-RB 003 αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας της μάρκας που περιλαμβάνει τις Valkyrie και Valkyrie AMR Pro έχοντας μάλιστα κοινά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.  Ωστόσο το συγκεκριμένο μοντέλο φαίνεται να είναι περισσότερο «φυσιολογικό» και πιο έτοιμο για τον πραγματικό κόσμο.

Το μπροστινό μέρος έχει εξοπλιστεί με ένα αεροδυναμικό χείλος, ενώ το πίσω μέρος πλησιάζει περισσότερο στο έδαφος και φιλοξενεί μία αεροτομή, που δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο της Valkyrie, αλλά αρκετά πιο προηγμένη. Μένοντας στην αεροτομή οι Βρετανοί αναφέρουν πως είναι τεχνολογίας FlexFoil, η οποία έχει εγκριθεί από την NASA και βοηθά στη κάθετη δύναμη. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης που φιλοξενούνται στο πάνω μέρος του αυτοκινήτου μπροστά από την αεροτομή.

Το μοντέλο όταν θα βγει από τη γραμμή παραγωγής θα συμπεριλαμβάνει κάποιες τεχνολογίες προερχόμενες από τη F1, ενώ θα πάρει ισχύ από ένα V6 υπερτροφοδοτούμενο υβριδικό κινητήρα, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή.
 
Η Aston Martin δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες ωστόσο το μοντέλο παραγωγής είναι πιθανό να φτάσει στα τέλη του 2021.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green