Alfa Romeo Giulia & Stelvio Quadrifoglio Racing
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo Giulia & Stelvio Quadrifoglio Racing

164.827 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Επηρεασμένη από τη συμμετοχή της στη Formula 1 είναι η παρουσία της Alfa Romeo στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Εκείνοι που βρίσκονται στην ελβετική πόλη έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το μονοθέσιο της ομάδας, το οποίο εκφράζει την άρρηκτη σχέση των αυτοκίνητων παραγωγής, όπως είναι οι Giulia Quadrifoglio και Stlevio Quadrifoglio «Alfa Romeo Racing», με τους αγώνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι επισκέπτες της έκθεσης δίπλα στο νέο μονοθέσιο θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ειδικές εκδόσεις των Giulia και Stelvio, «Alfa Romeo Racing», που θα έχουν τα ίδια χρώματα με το αγωνιστικό. Εκτός από τα χρώματα της C38, τα αυτοκίνητα διαθέτουν μια σειρά ξεχωριστών χαρακτηριστικών, όπως τα αγωνιστικά καθίσματα της Sparco από ανθρακονήματα, το τιμόνι με επένδυση δέρματος και Alcantara, τμήματα από ανθρακονήματα, καθώς βεβαίως και το ειδικό λογότυπο της Alfa Romeo Racing.
 
Η έκδοση «Alfa Romeo Racing» και στα δύο μοντέλα συνοδεύεται από πλούσιο εξοπλισμό, όπως, Adaptive Cruise Control, ηχοσύστημα Harman Kardon και σύστημα πολυμέσων AlfaTM Connect 3D Nav με οθόνη 8.8 ιντσών το οποίο είναι συμβατό με Apple CarPlayTM και Android AutoTM.

Στη Γενεύη παρουσιάστηκε επίσης η έκδοση Ti της Stelvio. Εφοδιασμένη με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 2,0 λίτρων με απόδοση 280 ίππων και 400Nm ροπής, η Stelvio Ti διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης Q4. Οι επιδόσεις, με την επιτάχυνση  0-100 χλμ./ώρα να διαρκεί μόλις 5,7δλ. και η τελική να φτάνει τα 230 χλμ./ώρα, είναι αντάξιες του ιστορικού ονόματος Turismo Internazionale (Ti) που έχει συνοδεύσει μερικές από τις πιο αγαπημένες και τεχνολογικά προηγμένες Alfa Rοmeo. Η έκδοση Ti ξεχωρίζει χάρη στο εντυπωσιακό χρώμα Misano Blue, το οποίο συνδυάζεται με εξωτερικά στοιχεία από ανθρακονήματα, όπως οι καθρέπτες. Οι τροχοί ελαφρού κράματος των 20 ίντσες με τις κίτρινες δαγκάνες των δισκόφρενων και οι μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες συμπληρώνουν την εντυπωσιακή εμφάνιση.
 
Αντίστοιχα η Alfa Romeo Giulia Veloce Ti, είναι επίσης εφοδιασμένη με τα ίδια μηχανικά μέρη με την Stelvio Ti, ενώ για την περίπτωση το χρώμα Misano Blue του αμαξώματος, συνδυάζεται με μαύρη οροφή, τροχούς 19 ιντσών και μια σειρά στιλιστικών χαρακτηριστικών από ανθρακονήματα. Στο  εσωτερικό τα καθίσματα από Alcantara με τις μπλε ραφές και τα στοιχεία επίσης από ανθρακονήματα της Mopar, συνδυάζονται ιδανικά με τον πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος εκτός των άλλων περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων AlfaTM Connect 3D NAV, με την οθόνη των 8, ιντσών και συμβατότητα με Apple CarPlayTM και Android AutoTM, καθώς και το σύστημα ήχου υψηλής πιστότητας της Harman Kardon.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw