Renault Alaskan Ice Edition Concept
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Alaskan Ice Edition Concept

164.774 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Η Ice Edition αναμένεται να μπει σε παραγωγή το φθινόπωρο και το concept αυτό δίνει μια καλή πρώτη εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε. Μπορεί το Alaskan να προσφέρεται ήδη εδώ και κάποια χρόνια σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, ωστόσο αυτό το γεγονός δεν εμπόδισε την Renault να παρουσιάσει στην Γενεύη ένα concept για το εν λόγω μοντέλο. Η ίδια η εταιρεία αναφέρει πως το αυτοκίνητο δίνει μια πρώτη γεύση για την περιορισμένης παραγωγής έκδοση που θα μπει σε παραγωγή αυτό τον φθινόπωρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το pick-up που παρουσιάστηκε είναι σε χρώμα Ice άσπρο σε συνδυασμό με μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες και εξοπλίζεται με μαύρες ράγες και προστατευτικά στους θόλους των τροχών, 18άρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με ελαστικά για κάθε τερέν, exclusive hard-top κάλυμμα για την καρότσα σε δίτονη βαφή και πολλά άλλα καλούδια.

Το γαλλικό αδερφάκι του Navara εξοπλίζεται στην καμπίνα με δερμάτινα σπορ καθίσματα, Focal σύστημα ήχου με 6 ηχεία και τεχνολογία Dome Flax, σύστημα κλιματισμού και πολυλειτουργικό τιμόνι.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 2,3 λίτρων dCi κινητήρας σε δύο εκδόσεις 160 και 190 ίππων με την εταιρεία να υπόσχεται πως «το μοτέρ προσφέρει την καλύτερη οικονομία καυσίμου στην αγορά.»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center