Το ανανεωμένο Golf VII της Volkswagen αποκαλύπτεται σε όλους
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Golf VII της Volkswagen αποκαλύπτεται σε όλους

LIVE: Το ανανεωμένο VW Golf

6.741 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2016)

Σε λίγη ώρα το νέο και ανανεωμένο Golf VII θα βρίσκεται στις οθόνες σας, καθώς η Volkswagen το παρουσιάζει σε live streaming. Μείνετε συντονισμένοι και δείτε ως teaser τις πρώτες φωτογραφίες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Το πολυαναμενόμενο Golf VII της Volkswagen, ετοιμάζει  την εμπορική του είσοδο για το 2017 και στις 13:30 θα γίνει η επίσημη πρώτη παρουσίασή του, σε live streaming, το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video.

Το ανανεωμένο Golf είναι σημαντικά αναβαθμισμένο σε όλα τα σημεία, με βασικότερο τον εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό του

Το ανανεωμένο Golf είναι σημαντικά αναβαθμισμένο σε όλα τα σημεία, με βασικότερο τον εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό του

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το ανανεωμένο Golf είναι σημαντικά αναβαθμισμένο σε όλα τα σημεία, με βασικότερο τον εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό του και τους νέους πιο ισχυρούς και οικονομικούς κινητήρες του.

Best Car 2017: Ψήφισε & Κέρδισε 1 Audi Q2, 1 Citroen C3, 1 Nissan Micra και δεκάδες άλλα δώρα!
 
Το εσωτερικό του αναμένεται ελαφρώς ανανεωμένο σχεδιαστικά με στοιχεία όμως που αναδεικνύουν τον high tech αέρα του και που έχουμε γνωρίσει σε άλλα μοντέλα του ομίλου. Το σύστημα infotainment για παράδειγμα, θα ενσωματώνει οθόνη αφής 9,5” (8” στο υπάρχον) και θα προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες συμβατότητας με smartphones κλπ., ενώ θα υπάρχει και ειδική θέση για την ασύρματη φόρτισή τους. Ένα άλλο στοιχείο εκσυγχρονισμού αποτελεί ο εντυπωσιακός ψηφιακός πίνακας οργάνων Volkswagen Virtual Cockpit των 12,3 ιντσών που θα προσφέρεται προαιρετικά.
 
Όσον αφορά δε, τη γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου VW Golf, δεν αλλάζει ριζικά, ωστόσο φέρει αναβαθμισμένα μηχανικά σύνολα ιδίως στις πιο οικολογικές του εκδόσεις και κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει των 1,4 ΤSI με τον νέο 1,5 λίτρων TSI EVO. Ο 3κύλινδρος 1.000άρης TSI (βενζίνης) θα είναι και πάλι ο βασικός κινητήρας στην γκάμα του με απόδοση 115 ίππων, ενώ οι 1,4 TSI θα έρθουν με απόδοση 125 και 150 ίππων, για να δώσουν τη θέση τους αργότερα στους νέους 1,5 TSI EVO με 130 και 150 ίππους αντίστοιχα. Στους diesel ο 1,6 ΤDI των 115 ίππων θα είναι ο βασικός, με την γκάμα να ολοκληρώνεται με τους δίλιτρους ΤDI και TSI με απόδοση 184 και 230 ίππων στις εκδόσεις GTD και GTI. To υβριδικό Golf GTE θα κάνει χρήση της αντίστοιχης τεχνολογίας του Pαssat με συνδυαστική απόδοση 218 ίππων, ενώ η ηλεκτρική έκδοση, e-Golf θα προσφέρει περισσότερη από 190 χλμ. αυτονομίας  του υπάρχοντος, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν περίπου 300 χλμ.
 
Δειτε στις 13:30 το live streaming της παρουσίασης:
 

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
moto