Βρισκόμαστε στο Όμσκ της Σιβηρίας κατ΄αποκλειστικότητα και σας μεταφέρουμε ζωντανά ό,τι συμβαίνει.

Το δέος που σου προκαλεί το εργοστάσιο της Gazprom-neft στο Όμσκ της Σιβηρίας είναι ανεπανάληπτο, ακόμα και αν το θερμόμετρο λέει -22° Κελσίου...

Τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται σε όλες τις φάσεις της επίσκεψης.

Βιτρίνα με τα προϊόντα της Gazprom-neft.

Ο δικός μας Γιώργος Παπαευσταθίου ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη της Gazprom-neft.

Στιγμιότυπο από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.

O κ. Gaidashov Anastas, επικεφαλής της εμπορικής αντιπροσωπείας της Gazpromneft-Lubricants

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Marketing και Στρατηγικής Ανάπτυξης της Gazpromneft – Lubricants κ. Ρόμαν Ζίμοβετς.

LIVE από το εργοστάσιο λιπαντικών της Gazpromneft

4.341 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2018)

Ο ανταποκριτής του AutoΤρίτη βρίσκεται στο εργοστάσιο παραγωγής των λιπαντικών της Gazpromneft Lubricants, στο Όμσκ της Σιβηρίας και σας μεταφέρουμε ζωντανά τις εξελίξεις.

Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις χώρες που επέλεξε η Gazpromneft-Lubricants για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, μέσω του επίσημου διανομέα των προϊόντων της, την Activ-EU Ltd, ενώ παράλληλα έχει ήδη δημιουργηθεί ο πρώτος σταθμός service στη χώρα μας με την ονομασία G-Energy Service. Μάλιστα η Ρωσική εταιρεία βλέπει πολύ θετικά την ελληνική αγορά, κάτι που μας επιβεβαίωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Marketing και Στρατηγικής Ανάπτυξης της Gazpromneft – Lubricants κ. Ρόμαν Ζίμοβετς, ο οποίος ανέφερε πως στα μελλοντικά τους σχέδια, η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει σημαντικά τις δραστηριότητές της στη χώρα μας, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών service και διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. 

Για τις προθέσεις της Activ-EU Ltd, αλλά και γενικότερα της Gazpromneft-Lubricants στην Ελλάδα μάλιστα πρόσφατα μας έδωσε συνέντευξη ο κ. Gaidashov Anastas, την οποία μπορείτε να διαβάστε εδώ.

Η ταυτότητα της Gazpromneft-Lubricants
Η Gazpromneft-Lubricants είναι θυγατρική του βιομηχανικού κολοσσού της Gazprom Neft, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την πώληση λιπαντικών και τεχνικών υγρών. Η ίδρυσή της έλαβε χώρα το Νοέμβριο του 2007 και για τις ανάγκες της παραγωγής της διαθέτει 6 εργοστάσια, τα οποία πληρούν τα πιστοποιητικά ISO, στη Ρωσία, την Ιταλία και τη Σερβία. Τα εργοστάσια παράγουν πάνω από 2,500 διαφορετικούς τύπους προϊόντων, με το σύνολο της παραγωγής να ξεπερνάει τους 540,000 τόνους ετησίως. Τα προϊόντα της Gazpromneft-Lubricants συνολικά διανέμονται σε 68 χώρες, ενώ διαθέτουν εγκρίσεις από 250 κορυφαίους κατασκευαστές, όπως, μεταξύ άλλων, η Mercedes-Benz, η Volkswagen, η Renault και η General Motors.

Διαρκής άνοδος στις αγορές
H Gazpromneft – Lubricants τα τελευταία δέκα χρόνια που έχει δημιουργηθεί διαρκώς μεγαλώνει το μερίδιο της στην αγορά των λιπαντικών με σταθερό ρυθμό και επεκτείνει τις δραστηριότητές της όλο και σε περισσότερες χώρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ουγγαρία, η χώρα που μας φιλοξένησε, όπου μέσω του επίσημου εισαγωγέα τηs, της Oil Trade Kft, διαρκώς κερδίζει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

Ο Γενικός Διευθυντής της URT Oil Trade Kft, κ. Αλεξάντερ Σοκόλοβ, σε δηλώσεις του στο AutoΤρίτη ανέφερε: «Θέλουμε να επεκταθούμε στην αγορά. Έχουμε κάνει ήδη αρκετά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο έχουμε ακόμα να κάνουμε αρκετή δουλειά. Το 2017 καταφέραμε να ξεπεράσουμε το στόχο μας και να κερδίσουμε το 1,5% της Ουγγρικής αγοράς. Μέσα στο 2018 ο στόχος είναι να ξεπεράσουμε το 2,5%.

Η αγορά είναι πολύ απαιτητική και εμείς προσπαθούμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Έχουμε τη στήριξη της  Gazpromneft – Lubricants και με τη βοήθειά της, προσπαθούμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, τόσο στην Ουγγαρία, άλλα και σε όλη την Ευρώπη».   

Toyota
test center