4 φωτογραφίες »

Lada Niva γίνεται αμιγώς ηλεκτρικό με μόλις 2.800 ευρώ

6.163 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2021)

Το σκληροτράχηλο Lada Niva μπορεί να μετατραπεί σε πλήρως ηλεκτρικό με μόλις 2.800 ευρώ, χάρη στη μετατροπή μιας γερμανικής εταιρείας.

Το Lada Niva είναι ένα αυτοκίνητο συνώνυμο της σκληράδας και της αξιοπιστίας και σίγουρα δεν αποτελεί μια επιλογή για αυτούς που θέλουν να κινηθούν οικονομικά εντός ή εκτός δρόμου.  Mια γερμανική εταιρεία με όνομα Elantrie ωστόσο αποφάσισε να μετατρέψει το ρωσικό SUV σε ηλεκτρικό για αυτούς που επιθυμούν να κινούνται ηλεκτρικά και παράλληλα να απολαμβάνουν τις μεγάλες ικανότητες που έχει το Niva στις off-road διαδρομές.


Η αυτονομία του μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 300 χιλιόμετρα.

Η αυτονομία του μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 300 χιλιόμετρα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το ηλεκτρικό Niva είναι ολόιδιο με τα αδέλφια του που χρησιμοποιούν κινητήρα εσωτερικής καύσης με εξαίρεση την απουσία συστήματος εξάτμισης και την προσθήκη ενός αεραγωγού πάνω στο καπό. Στο μηχανοστάσιο βρίσκεται πλέον ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 88 ίππων ενώ η μπαταρία χωρητικότητας 30 kWh είναι τοποθετημένη στο σημείο που βρισκόταν το ρεζερβουάρ. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς ενώ η αυτονομία του υπολογίζεται μεταξύ 130 έως 300 χιλιομέτρων ανάλογα με την χρήση. Η εταιρεία υπόσχεται επίσης πως έχει διάρκεια ζωής 450.000 χιλιόμετρα και μπορεί να επαναφορτιστεί 9.000 φορές, αρκεί η φόρτιση να γίνεται πριν η μπαταρία χάσει το 50% της ενέργειάς της.

Το ηλεκτρικό μοτέρ βρίσκεται στη θέση του ICE κινητήρα.

Το ηλεκτρικό μοτέρ βρίσκεται στη θέση του ICE κινητήρα.


Η εταιρεία ζητά για την μετατροπή 2.800 ευρώ ενώ, εάν δεν έχεις στην κατοχή σου κάποιο Niva, το αυτοκίνητο κοστίζει από 19.900 ευρώ. Η εταιρεία ισχυρίζεται πως μετά από 14.600 χιλιόμετρα, όποιος επιλέξει να κάνει την μετατροπή θα εξοικονομήσει 2.000 ευρώ σε σχέση με ένα Niva με ICE μοτέρ.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το ίδιο πακέτο μπορεί να προσφερθεί και για το Dacia Sandero.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
moto