Lambo Huracan Performante
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lambo Huracan Performante

2.391 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2017)

H κορυφαία «μικρή» Lamborghini συνεχίζει τις δοκιμές και μοιράζει ρίγη ενθουσιασμού και ανυπομονησίας.

Σιγά σιγά συμπληρώνεται το παζλ της κορυφαίας Huracan. Τώρα γνωρίζουμε το όνομα και δεν είναι το «Superleggera». Αν και είχε την παράδοση (λόγω Gallardo) και την λαϊκή αποδοχή, καθώς όλοι έτσι αποκαλούσαν τα πρωτότυπα εξέλιξης, έγινε γνωστό από το ευρωπαϊκό γραφείο ευρεσιτεχνίας ότι η ιταλική εταιρία κατοχύρωσε την ονομασία «performante».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αφού είναι σχεδόν βέβαιο το όνομα, μένει να επισημοποιηθούν και οι διαφορές στα μηχανικά μέρη που θα έχει σε σύγκριση με την «ταπεινή» Huracan. Tα αυτοκόλλητα της Becker Carbon πάνω στο καμουφλάζ, υποδεικνύουν την εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, καθώς η εν λόγω εταιρία έχει μακρά παράδοση στην προμήθεια ομάδων F1 και Le Mans με carbon panels. Το συνολικό βάρος της Performante αναμένεται να κυμανθεί αρκετά κάτω από τα 1.422 κιλά της LP 610-4.
 
Στο θέμα του κινητήρα  ο ατμοσφαιρικός V10 των 5.2 λίτρων θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία IDS (Iniezione Diretta Stratificata), η οποία συνδυάζει ψεκασμό πολλαπλών σημείων με διαστρωματωμένη καύση και την είδαμε πρώτη φορά στην έκδοση περιορισμένης παραγωγής Avio.  Η συνολική απόδοση εικάζεται ότι θα ξεπερνά τα 620 άλογα.

Το περιορισμένο βάρος, η τετρακίνηση και η αυξημένη απόδοση θα κατεβάσουν τα 3.2” που θέλει η LP 610-4, ενδεχομένως σε κάτω από 3”, με την τελική να παραμένει στα ίδια επίπεδα ελέω αεροδυναμικής.

Το νέο όνειρο από την ΣαντΆ Αγκάτα θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα τον Μάρτιο, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον «πόλεμο» με την ειδική 488 που θα συνεχίσει –εκτός απροόπτου- την κληρονομιά της 458 Speciale. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center