Μικρές είναι οι αλλαγές στην εμφάνιση του Super SUV.

Η Manhart αποκαλύπτει τώρα ότι τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται τώρα σε λιγότερο από 3,6 δευτερόλεπτα.

Lambo Urus 812 ίππων

3.751 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2019)

Μέχρι τα 812 άλογα έφτασαν την ιπποδύναμη της Lamborghini Urus οι μηχανικοί του βελτιωτικού οίκου Manhart.

O oίκος Manhart Performance είναι γνωστός για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει, κυρίως στα μοντέλα των BMW, Audi και Porsche, αλλά υπάρχουν φορές που ταράζει τα νερά με καινούρια πακέτα και για άλλα μοντέλα, όπως για παράδειγμα την Porsche 911 Τurbo.

Aυτή την φορά, η γερμανική εταιρεία ασχολήθηκε με την Lamborghini Urus φτάνοντας την ιπποδύναμη του V8 twin-turbo κινητήρα των 4,0 λίτρων στα 812 άλογα και τα 980 Νm ροπής, από τα 650 άλογα και τα 850 Νm ροπής που παράγει στην εργοστασιακή της μορφή. Η Manhart αποκαλύπτει τώρα ότι τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται τώρα σε λιγότερο από 3,6 δευτερόλεπτα ενώ με το βελτιωτικό αυτό πακέτο, γίνεται αυτόματα το πιο ισχυρό μοντέλο της μάρκας πάνω από την Aventador SVJ με τον V12 6,5 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 770 ίππων και 720 Νm ροπής.
Πώς τα κατάφεραν όμως οι μηχανικοί; Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έδωσαν στο μοτέρ νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο, εγκατέστησαν νέους υπερτροφοδότες και νέο σύστημα εξάτμισης πριν προχωρήσουν σε μια σειρά από αναβαθμίσεις στο 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Μικρές είναι οι αλλαγές στην εμφάνιση του Super SUV. H Urus λαμβάνει νέα ανθρακονημάτινα αεροδυναμικά μέρη στον πρόβολο, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, μεγαλύτερους θόλους, μικρή πίσω αεροτομή, 21 ιντσών ζάντες και ολοκαίνουριο μαύρο πίσω διαχύτη που κάνει το μοντέλο να ξεχωρίζει.
 

AUTOFIT PASXA
vw